Brunssipöytää on ihana koostaa. Rakastan suunnitella millaisia salaatteja, leipomuksia ja makeita väkertää. Brunssipöytä on monesti helpohko koostaa, kun osan ruuista voi vain asetella tarjolle. Tällaisia on esimerkiksi juustot, leikkeleet ja hedelmät. Monipuolinen kattaus on suht helppo saada aikaan, kun miettii tarjottavat niin että ne voi leipoa tai laittaa maustumaan jo edellisenä päivänä.
Tältä pohjalta kokosimme vappubrunssin, jonka äärelle kutsuimme ystäväperheen. Menusta tuli oikein kiva! Maut osuivat kohdilleen kaikessa, vaikka muutamia juttuja kokeilimmekin ensimmäistä kertaa. Esimerkiksi munkkien sulattamista pakasteesta. Sovimme ystävien kanssa että me teemme ruuat ja he tuovat juomat, jolloin kylääntulijoiden ei tarvitse miettiä mahdollisia tuomisiakaan. Ruuat katettiin ulos terassille, jossa aurinko vähitellen kuori meitä t-paitasille asti.
Osaan olen linkannut jo blogista löytyvät ohjeet, salaatteihin ohjetta tulee myöhemmin.
Blogimme muut brunssijutut löytyvät täältä.
Lopulta vappubrunssi näytti tältä:
kinkkupiirakka
jättikatkaravut vietnamilaisittain maustettuna
lihapullat
paistetut nakit
chorizo
ilmakuivattu kinkku
cheddar
brie
tuore ananas
mansikoita
munkit
salmiakki-valkosuklaakarkit
Osaan olen linkannut jo blogista löytyvät ohjeet, salaatteihin ohjetta tulee myöhemmin.
Blogimme muut brunssijutut löytyvät täältä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat