Täältä ruusuntuoksusta huhuilen kaikille prinsessoille ja keijukaisille, että muistattehan ruusunterälehtiherkut? Ainakin meidän puistossamme on parhaillaan sesonki kerätä noita herkkuja. Varmistin kaupungin viherpalvelusta, ettei ruusuja ole myrkytetty täällä Vihdissäkään.
Itse valutin juuri kahteen lasipurkkiin taivaallisen ihanalta tuoksuvaa, upean punaista ruusuhilloa ja huomenna aion jatkaa ruusulettujen muodossa. Muitakin juttuja aion kokeilla tänä vuonna, jos aika sen sallii. Siskot kokkaa-blogissa Nelle oli juuri tehty juhannusruusun terälehdistä ruususiirappia, jota oli lorautettu paistetuille nektariineille. Oi nam!
Ruusuhillo kuulostaa ihanalta! Ruusua olen kokeillut tähän asti vain ruusuveden muodossa...
VastaaPoistaYaelian: se ON ihanaa. tuoksu tehdessäkin on huumaavan kaunis ja valmis tuotos on upean värinen ja maistuu makeasti! suosittelen kokeilemaan!
VastaaPoistaMeillä on ruusun terälehtien keräys menossa ruusunkukkasuolaa varten. Pitää samalla kerätä enemmän ja tehdä myös hilloa!
VastaaPoistaTiina: oi - ruusunkukkasuolaa! tuleeko ohjeistusta blogiinne? en ole moista ikinä ajatellutkaan tekeväni, mutta nyt kutkuttaisi.
VastaaPoistameille tulee tänään Jukan äiti miehensä kanssa. Ajattelin pyöräyttää iltapalaksi ruusunterälehtiletut.
Juu, on tuo bloggaaminen jäänyt vähemmälle muiden kiireiden keskellä mutta pitää ryhdistäytyä...
VastaaPoistaLaitan parin päivän sisään ohjetta tulemaan.
kiva juttu! tullaan sitten kurkkimaan :)!
VastaaPoistaJotain sentään saatu täällä päässä aikaan :)
VastaaPoistaOhjeistus ruusunkukkasuolaan löytyy täältä: http://puuhailua.blogspot.com/2010/07/prinsessa-ruususen-suolaa.html
olipas ihanan helppo, mutta kovasti nyppimistä vaativa ohje! täytyy silti testata, sillä lopputulos houkuttaa todella!
VastaaPoista