Mitään hienoa menyytä meillä ei ole nyt juhlan kunniaksi heittää, mutta ajattelimme listata tähän muutamia suosikkejamme blogimatkan varrelta. Tämä ei siis ole mikään "parhaat" koonti, vaan pikemminkin parhaimmistoa. Toisin sanoen - mitä nyt kiireen keskellä muistaa ja ehtii selata.
- pasta carbonara, varsinkin possun poskesta tehtynä
- juustoinen tonnikala-kasvisvuoka
- teriyakikanaa
- siskonmakkarapata
MAKEITA HERKKUJA
- Antti Ahokkaan omenapiirakka
- Panna cotta - Muodossa jos toisessakin
- Remy Martin-kakku
- Kinuskinen mustaherukkakakku
JUHLAVAA
- juustopallerot tapas-pöytään
- paistettu made lehikäisen, pinaattimuhennoksen ja kaprismunakastikkeen kera
- katajanhavulammas
- alkupala viikunoista
- musta pasta itse tehtynä mustekalan musteesta
- nakkisiilit
- rapea mansikkainen jäätelökakku
- valkosipulimarinoitu lampaankare bataattipyreellä tai mustaherukkainen kare
LASTEN KANSSA
- Tuulamantorttu (tai mokkapalat tai lentokenttä tai Tuulosmaan torttu tai Rakkauden torttu tai Neekeripojat tai suklaalasis tai suklaaruudut...)
- coctail-tikut
- vihreät kourat
- piparien leipominen ja koristelu pikeerillä
LASTEN HERKUT
- karjalanpiirakat
- friteeratut mustekalarenkaat
- letut (myös nokkos- ja pinaattipitoiset)
- lohi-käärme
YLLÄTTÄJÄT - siis paljon parempaa kuin olisimme uskoneet
- luomupossun poski friteerattuna
- luomupossun kasler grillattuna
- tilliöljy
- tilliliha