keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Ruususato käsillä

Täältä ruusuntuoksusta huhuilen kaikille prinsessoille ja keijukaisille, että muistattehan ruusunterälehtiherkut? Ainakin meidän puistossamme on parhaillaan sesonki kerätä noita herkkuja. Varmistin kaupungin viherpalvelusta, ettei ruusuja ole myrkytetty täällä Vihdissäkään.

Itse valutin juuri kahteen lasipurkkiin taivaallisen ihanalta tuoksuvaa, upean punaista ruusuhilloa ja huomenna aion jatkaa ruusulettujen muodossa. Muitakin juttuja aion kokeilla tänä vuonna, jos aika sen sallii. Siskot kokkaa-blogissa Nelle oli juuri tehty juhannusruusun terälehdistä ruususiirappia, jota oli lorautettu paistetuille nektariineille. Oi nam!

8 kommenttia:

  1. Ruusuhillo kuulostaa ihanalta! Ruusua olen kokeillut tähän asti vain ruusuveden muodossa...

    VastaaPoista
  2. Yaelian: se ON ihanaa. tuoksu tehdessäkin on huumaavan kaunis ja valmis tuotos on upean värinen ja maistuu makeasti! suosittelen kokeilemaan!

    VastaaPoista
  3. Meillä on ruusun terälehtien keräys menossa ruusunkukkasuolaa varten. Pitää samalla kerätä enemmän ja tehdä myös hilloa!

    VastaaPoista
  4. Tiina: oi - ruusunkukkasuolaa! tuleeko ohjeistusta blogiinne? en ole moista ikinä ajatellutkaan tekeväni, mutta nyt kutkuttaisi.

    meille tulee tänään Jukan äiti miehensä kanssa. Ajattelin pyöräyttää iltapalaksi ruusunterälehtiletut.

    VastaaPoista
  5. Juu, on tuo bloggaaminen jäänyt vähemmälle muiden kiireiden keskellä mutta pitää ryhdistäytyä...

    Laitan parin päivän sisään ohjetta tulemaan.

    VastaaPoista
  6. kiva juttu! tullaan sitten kurkkimaan :)!

    VastaaPoista
  7. Jotain sentään saatu täällä päässä aikaan :)

    Ohjeistus ruusunkukkasuolaan löytyy täältä: http://puuhailua.blogspot.com/2010/07/prinsessa-ruususen-suolaa.html

    VastaaPoista
  8. olipas ihanan helppo, mutta kovasti nyppimistä vaativa ohje! täytyy silti testata, sillä lopputulos houkuttaa todella!

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin