antipasti
Pane fresco con olio e aceto balsamico
Fighi con prosciutto e pecorino
primo
secondo
dolce
Tartina di cioccolato bianco ai lamponi
Emme ole ihan näin taitavia italiankielessä, Prinsessakeittiön Veera oli kiltti ja auttoi meitä käännöksessä. Suurkiitos vielä Veeralle! Alla sama suomeksi, jos jäi epäselväksi :)
antipasti (alkuun)
Leipää oliiviöljyllä ja balsamicolla
Viikunoita pecorinolla ja prosciuttolla
primo
secondo
dolce (jälkiruoka)
Valkosuklaaleivos vadelmilla
Hyvää ja nautinnollista...!
Kaikki osaset onnistuivat jälkkäriä lukuunottamatta (ja siinäkin prakasi vain ulkonäkö), ohjeita tippuu kun naputeltua saadaan. Osa linkeistä johtaa aikaisemmin tekemiimme samantapaisiin ruokiin.
Ihana menu-kokonaisuus! Kaikki huippuherkut tarjolla samalla istumalla - vaikea kuvitella parempaa :)
VastaaPoistakiitos patalintu! tätä mieltä mekin olimme ;)
VastaaPoistaSyksyyn käy kivasti juustot. Kesällä ei niinkään tee mieli juustoja. Teidän menu vaikuttaa niiin hyvälle ja nuo ruokalistatkin oikein tehty! Bel Paese on ihan vieras juusto. Täytyy laittaa ylös, jotta muistan ensi kerran hallista ostaa maistiaisia. Kirsikkahillokin sopii varmasti mainiosti juustoille. Täytyy vielä sanoa noista tuoreista viikunoista, että nyt kannattaa hamstrata niitä, koska satoaika on parhaimmillaan. Vuohenjuusto ja tuoreet viikunat ovat muuten hyvettä.
VastaaPoistasohvi : niin sopii! kiitos menukehuista. Bel Paese oli meillekin uusi tuttavuus, mutta oi miten ihana! pehmeän samettinen...mmm...! ja kirsikkahillo oli hyvää molempien juustojen kanssa. en kyllä yhtään epäile teidän käyttämäänne viikunahilloakaan. sitä löytyy meilläkin kaapista!
VastaaPoista