yhteistyössä ARLA
Minä rakastan hitaita aamuja. Sellaisia, jolloin ei ole hoppu mihinkään. Saa rauhassa keitellä kahvia ja puuhastella aamupalaa. Tehdä jotain arkista aamupalasta herkumpaa ja istahtaa rauhassa nautiskelemaan. Ottaa vielä kolmaskin kuppi kahvia tai keittää uutta jos huvittaa.
Hitaisiin aamuihin tykkään monesti pyöräyttää uppomunat. Valuvakeltuaiset herkut yhdistän avokadon ja kylmäsavulohen kanssa paahdetun leivän päälle lisäten suolaa. Täytteiden alle sipaisen Arlan maustamatonta ja lisäaineetonta tuorejuustoa, jonka ylle rouhaisen myllystä hiukan mustapippuria.
Kylmäsavulohen mieto suolaisuus ja kevyt savunmaku menee loistavasti yksiin avokadon kanssa. Valuva keltuainen antaa kastikemaista kosteutta leipään ja hieman hapan tuorejuusto täydentää kokonaisuutta. Nautinto on valmis!
Millainen on sinun hitaiden aamujesi herkku?
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat