Kalaruoka ei paljon helpommaksi voi mennä.
Laita perattuun kalaan sisälle makuaineita, meillä sitruuna, suolaa ja sitruunaruohoa. Viillä kalan pinta, ja öljyä se rapsakoittamistarkoituksissa. Öljyä myös ronskisti paloitellut fenkolit. Laita sitten kaikki halsteriin ja grilliin. Meidän puugrillissä halsteri viipyi kymmenisen minuuttia. Lautasella vielä suolaa fenkoleille ja lounas on valmis.
Hyvää ruokahalua!
Ihanan yksinkertainen ohje, lopputulos näyttää mahtavalta! Niin kai se parhaiden herkkujen kanssa onkin. Hyvää pääsiästä teille!
VastaaPoistaYksi parhaista tavoista valmistaa siikaa, tai miksipä ei muitakin kaloja kokonaisena. Kesäruokaa parhaimmillaan :)
VastaaPoistaYksinkertaisesta ohjeesta unohtui mainita, että kalan ollessa suomustettu myös rapsakat nahat napsittiin napaan.
VastaaPoistaHyvää pääsiäistä teillekin Campis!
Jatta kyllä! Aurinko ja grilli sopivat hirmu hyvin yhteen, joskin kyllä talvipakkanenkin ja grilli.
Mikään ei kyllä voita grillattua kalaa:) Hyvää pääsiäistä teidän poppoolle!
VastaaPoistaKyllä se vaan on ihan hullun hyvää!
VastaaPoistaHyvää pääsiäistä sinullekin Jael!