keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Taste of Helsinki-lippuja jakoon

Maistuva Taste of Helsinki starttaa ensi viikon torstaina, 14.kesäkuuta Musiikkitalon takana olevassa Kansalaistorin puistossa. Me aiomme ehdottomasti suunnata sinne koko perhe, sillä tapahtumaan ovat myös lapset erittäin tervetulleita. Taste of Helsinki tuo yhteen 10 ihan huippua ravintolaa, joiden tarjonnasta voi poimia itselle herkuimmat yhdeksi menuksi. Juomatarjonta vaihtelee kahvista ja siideristä samppanjaan asti.
Tarkastelimme Jukan kanssa yhdessä menuta kootaksemme mieluisimman kokonaisuuden, eikä tehtävä ollut laisinkaan helppo. Tällä hetkellä makuhermojamme kutkuttavat kuitenkin seuraavanmoiset setit:

Merituulin menu
Aiton Koivunsilmuilla savustettua lohipastramia
Smör:n luomukaritsaa, varhaisperunoita ja jääyrttiä
Demon mustaherukkateellä maustettua maitosuklaamoussea ja raparperia

Jukan menu
Bistro o Matin grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää
Demon vasikanposkea ja kateenkorvaragouta
C:n kyytönmaitorahkaa marja-aronian kera

Ilahduttavaa on, että mukana tapahtumassa on myös ravintoloita Helsingin ulkopuolelta. Näin on mahdollista tutustua paikkojen antiin vaikka tulevien maakuntamatkojen ravintolakeikkoja silmälläpitäen. Ilahduttavaa on myös se, että voimme tutustuttaa lapsemme huippuravintoloiden herkkuihin näin rennon leppoisasti.

Meillä on ilo pistää jakoon tuplasti kahden hengen lippupaketteja Taste of Helsinki-tapahtumaan. Osallistuaksesi sinun pitää vain tutustua ravintoloiden ihaniin annosvaihtoehtoihin ja koota niistä mieluisin kolmen ruokalajin menu. Kirjoita menu tämän postauksen kommentteihin sunnuntai-iltaan 10.6 mennessä sähköpostiosoitteesi kera, niin toivon mukaan arvonta suosii juuri sinua.

Kulinaarimurulassa ja Hannan Sopassa on jaossa myös lippuja, jos haluat vaikka triplata voittomahdollisuutesi. Noista blogeista saat myös ennakkomaistiaisia.

40 kommenttia:

  1. Vaikeaa! Haluaisin maistella KAIKKEA! Ja luultavasti päädynkin syömään ihan liian monta annosta.

    Tiinan menu:
    Aiton koivunsilmuilla savustettua lohipastramia
    Demon vasikanposkea ja kateenkorvaragout
    Smörin herukanlehtivanukasta, raparperia ja mansikkasorbettia

    sekä varmaan johonkin väliin
    Farangin vihersimpukkaa :)

    VastaaPoista
  2. No joo - mekin pidätämme oikeuden muuttaa mieltämme ja maistella useamman menun ;). Lapsemme tulevat päätymään varmaan jättikatkoihin, heppaan tai rapeaan possuun ja mansikoita marengilla. Kaikkea hyvää on niin paljon!

    VastaaPoista
  3. Tapahtumaa odotellessa

    Smör - Marinoitua kuhaa, parsaa ja sitruunaverbenaa
    Demo - Vasikanposkea ja kateenkorvaragout
    Bistro O Mat - Fraise Mansikoita ja marenkia

    VastaaPoista
  4. Rooibos tahtoo seuraavia:
    Alkuun Bistro O Matin grillattuja jättikatkarapuja
    sitten Farangin rapeaa possua
    ja loppusilaus Smörin herukanlehtivanukkaasta ja kumppaneista.

    VastaaPoista
  5. Päätös oli hankala, mutta haluaisin maistaa seuraavia annoksia:

    Demo - Kylmäsavulohta ja tryffeliperunapyreetä
    Juuri - Grillattua luomukaritsankylkeä, lämmintä varhaiskaalisalaattia ja savuomenavoita
    Bisto o mat - Mansikoita ja marenkia

    Toivottavasti arpaonni suosii! :)

    VastaaPoista
  6. Murun pate, farangin simpukka ja vaikka heppaa ja raparperia .. jälkkärit voin jättää muille, todella tylsän olosia marjakokoelmia kaikki

    VastaaPoista
  7. Minä haluaisin maistaa:
    Smörin marinoitua kuhaa, parsaa ja sitruunaverbenaa
    C:n Hevosen fileetä raparperin kera
    ja jälkkäriksi
    Bistro O Matin Fraise Mansikoita ja marenkia...
    (lahiltun(miumau)gmail.com)

    VastaaPoista
  8. Alku: Bistro o Matin jättikatkat

    Pääruoka: lähes kielenvievää pähkäilyä, mutta haluaisin maistaa, kuinka Murun kokit valmistavat Iberico-possua

    Jälkkäri: Farangin kookoshedelmiä

    VastaaPoista
  9. No esim. Kaikki, kaikki ja kaikki. Mut kuolaisen pähkäilyn jälkeen vaikkapa Juuresta savusärkikeittoa, Toscaninista raviolit ja Demosta mousse!

    VastaaPoista
  10. Kyllä tuo mieleisin rakentuisi varmaan Carelian kampasimpukasta, Farangin possusta ja Bistro O Matin mansikoista ja marengista.

    VastaaPoista
  11. Vaikeakasi laittoi, mutta maistelisin molemmat:

    Smörin ja C:n KAIKKI ihanat annokset.

    Jos et osaa päättää, ota molemmat.

    VastaaPoista
  12. alkuruoaksi C:n kylmäsavustettua kampasimpukkaa
    pääruoaksi Juuren grillattua luomukaritsankylkeä
    jälkkäriksi Demon mustaherukkateellä maustettua maitosuklaamoussea

    VastaaPoista
  13. Alkuruoaksi kylmäsavulohta ja tryffeliperunapyreetä Demon listalta. Pääruokana kokeilisin Farangin rapeaa karamellipossua ja jälkiruoaksi Toscaninin Tiramisua. Tai sitten ehkä vielä jotain muuta... mielettömän houkuttava lista, huh sentään..

    VastaaPoista
  14. Hmm... Pakko valita kantava teema, koska runsauden pula iskee. Olkoon se SUOMALAINEN ALKUKESÄN LUONTO!

    Koivunsilmuja ja lohipastramia
    Hevosen fileetä raparperin kera
    Herukanlehtivanukasta, raparperia ja mansikkasorbettia

    NAM!

    VastaaPoista
  15. Alkuruuaksi Farangin karamellipossua, pääruuaksi hevosenfilettä ja jälkkäriksi kyytönrahkaa! Kaikki näyttää ihanalta!

    VastaaPoista
  16. Jonnan menu:

    Farangin vihersimpukkaa

    Carelian paistettuja kampasimpukoita ja hasselpähkinävoita

    Smörin herukanlehtivanukas, raparperia ja mansikkasorbettia

    VastaaPoista
  17. Hankala valinta, mutta näihin päädyin: alkuruoaksi Bistro O Matin Gambas paris, pääruoaksi Farangin karamellipossua ja jälkiruoaksi Toscaninin tiramisu.

    Olen joka tapauksessa menossa paikalle torstai-iltana, joten liput olisivat kiva yllätys!

    VastaaPoista
  18. Menu voisi olla vaikka tällainen.
    Carelia: endiivi Aura Gold-salaatti ja karamellisoitua saksanpähkinää
    Smör: luomukaritsaa, varhaisperunaa ja jääyrttiä
    C: kyytönmaitorahkaa marja-aronian kera

    VastaaPoista
  19. Bistro O Mat: jättikatkarapuja
    Farang: rapeaa possua
    Demo: maitosuklaamoussea ja raperperia

    (anna.heikkinen1@gmail.com)

    VastaaPoista
  20. Vaikea valita :), mutta:

    DEMO: Kylmäsavulohta ja tryffeliperunapyreetä

    SMÖR: Luomu karitsaa, varhaisperunaa ja jääyrttiä

    SMÖR: Herukanlehtivanukasta, raparperia ja
    mansikkasorbettia

    VastaaPoista
  21. Tässä minun menu:
    Kylmäsavulohta ja tryffeliperunapyreetä

    Punaviinirisottoa ja Iberico-porsaan Bavettea

    Herukanlehtivanukasta, rapaperia ja mansikkasorbettia.

    -Aino
    vima-one@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Paistettuja kampasimpukoita ja hasselpähkinävoita 5 mk

    Vasikanposkea ja kateenkorvaragout 6 mk

    Herukanlehtivanukasta, raparperia ja
    mansikkasorbettia 4mk

    nam!

    VastaaPoista
  23. Mä olen osallistunut jo niin monen lippuskabaan, että pakko jostakin on napsahtaa liput!

    Mun combo: Juuri, Farang & Smör.

    VastaaPoista
  24. Alkupala Juuresta, sitä ihanaa possua Farangista ja jälkkäri Smöristä.

    VastaaPoista
  25. Farngin possua, Smörin karitsaa ja Bistro O Matin mansikoita!

    VastaaPoista
  26. Parasta olisi:

    Marinoitua kuhaa, parsaa ja
    sitruunaverbenaa 6mk

    Poron ulko􀃶lettä ja katajanmarjaa 6 mk

    Mustaherukkateellä maustettua maitosuklaamoussea ja
    raparperia 4 mk

    Toivottavasti onni suosii.. saan ulkomaalaisen vieraan perjantaina ja haluaisin viedä hönet tähän tapahtumaan.. liput vaan menevät yli pudjetin :/ jannika_6@hotmail.com

    VastaaPoista
  27. Nenna söisi kernaasti:
    Bistro o Mat, Farangin kuuluisa karkkipossu ja jälkkäriksi Smörin herukanlehtivanukas.
    Oispas onnea, jos voitto tulisi!
    (jos tulisikin, niin sähköpostiosoitteeni saatte kyselemällä blogistani)

    VastaaPoista
  28. Samat vaihtoehdot kuin Kulinaarimurulaankin:

    Farangin vihersimpukkaa

    Farangin possua

    C:n kyytönmaitorahkaa

    Onneksi paikan päällä voi varmaan ottaa vielä useampaa sorttia, jos valinnanvaikeus iskee! ;)

    VastaaPoista
  29. Juuren savusärkikeittoa, Farangin rapeaa possua ja murun marinoituja marjoja olisi kiva maistella ennen yöjunaan hyppäämistä torstaina, joten toivotaan, että arpaonni suosii! :)

    VastaaPoista
  30. Alkupalana maistelisisin Smörin marinoitua kuhaa, parsaa ja sitruunaverbenaa. Tämän jälkeen voisi maistella poron ulkofilettä katajanmarjoilla ála Aito. Päätteeksi vielä Farangin thai-tyyliin marinoituja hedelmiä ja vanilja-kookoskermalientä.

    VastaaPoista
  31. Alkuun Farangin vihersimpukkaa, pääruoaksi Aidon poronfilettä ja jälkkäriksi Smörin vanukas raparperin ja sorbetin kera.

    Toivottavasti onnistaa!

    saana29@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Juuren savusärkikeitto, Farangin rapeaa possua ja Bistro O Matin mansikat & marenki. Nam!

    VastaaPoista
  33. Aito-Farang-Smör. Tää setti olis paras.

    VastaaPoista
  34. Bistro o Matin grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa, salaattia ja grillattua valkosipulileipää

    Smörin luomukaritsaa, varhaisperunoita ja jääyrttiä

    Toscaninin tiramisu

    VastaaPoista
  35. Lassen menu olisi tällainen:

    Carelian Endiivi-Aura Gold-salaatti ja karamellisoitua saksanpähkinää

    Demon vasikanposkea ja kateenkorvaragout

    C:n Kyytönmaitorahkaa marja-aronian kera

    Voi tietysti olla, että mieli vielä vaihtuu. :)

    VastaaPoista
  36. Ja Iitan s-posti puutui kommetista, eli arvontaa varten: elisa.vaananen@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Kasvis- ja kalansyöjänä ei onneksi tarvitse nuoleskella näppejään eli:

    Koivunsilmuilla savustettua lohipastramia

    Parsatäytteisiä ravioleja ja tuoretta parsaa

    Kyytönmaitorahkaa marja-aronian kera

    satupirinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Satu tämä on valitettavasti viime vuotinen kilpailu.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin