lauantai 26. maaliskuuta 2011

Prinsessan possua

Olipa kerran Prinsessa ja Herra Prinsessa. Ja on edelleen. 

Meillä oli ilo saada kutsu heidän valtakuntaansa toisen bloggaavan perheen kanssa viime lauantaina. Luomucavan siemailun lomassa saimme nauttia keväisestä, italiahenkisestä ateriasta. Kyllä kelpasi! 

Alkuun nautimme meloneita ja katkarapuja rucolapedillä. Herkän kauniin värinen salsa oli pyöräytetty tomaatista ja -en millään muista mistä muusta. Apua! Hyvää se oli joka tapauksessa.
 Pääruuaksi saimme sitruunaisen raikasta vuonankaali-sienisalaattia ja salvialla täytettyjä possukääröjä. Söin enemmän kuin kaksi, samoin Jukka.
Jälkiruuaksi nautimme kahvin kera samettista, rouskuvin paloin täytettyä semifreddoa.

Lisäilen linkkejä tänne resepteihin, sikäli mikäli hänen Korkeutensa niitä laittaa omaan Prinsessakeittiö-blogiinsa.  Nyt löytyy, täältä.
Aikuiset nautiskelivat jutustelusta keskenään, meidän pieni prinsessamme iloitsi kissojen paijaamisesta.

Ihana lauantai!

3 kommenttia:

  1. Oi miten ihanalta kuulostaakin!

    VastaaPoista
  2. Reseptiä saattaa pukata jopa jo tänään!
    Hienoja kuvia, toivottavasti multakin löytyy pari onnistunutta, muuten linkkaan van reseptin perässä tänne. ;)

    VastaaPoista
  3. Yaelian: olikin ihanaa! alkupala oli kauniin raikas, pääruoka tuhti hienojen makujensa kanssa ja jälkiruoka upea. Jälkiruokakin oli sisällöltään tuhti, mutta maistui aika kepeältä.

    Veera: Hieno homma! Noita kuvia saa kyllä jos haluat.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin