Tässä kuussa tuli ostettua komian kokoinen satsi ruusukaalia, jonka satoa tässäkin postauksessa korjataan. Edelleen yliyksinkertaisesti, KOTONA Arleenan innoittamana.
Myös Jytis on innostunut ruusukaaleista, ihanasti.
Ruusukaalipasta epäitalialaisittain maustettuna
ruusukaalia
sipulia
soijakastiketta
(simpukka)pastaa
pecorino-juustoa
Huuhtele ruusukaalit hyvin. Puolita.
Kuori ja lohko sipuli.
Laita pannulle öljyä ja paahda ruusukaaleja ja sipulipaloja siinä pastan kiehumisen ajan.
Mausta paistinpannun seos lorauttamalla sekaan soijakastiketta.
Yhdistä pasta vihannesten kanssa.
Ripsi päälle raastettua pecorinoa (toimi parmesaania paremmin) ja nauti.
Oi nam, näyttää houkuttelevalta!
VastaaPoistaNää ruusukaaliruuat on siitä mahtavia että saa hyvää tosi simppelisti, muutamilla raaka-aineilla ja vieläpä nopeasti.
Tosin asuintoveri ilmoitti että nyt alkaa olla (ruusu)kaalikiintiö täynnä eli pitänee pitää hieman taukoa :)
Jytis: TÄYSIN samaa mieltä. lisäksi ruusukaalit on vielä tosi kauniita.
VastaaPoistakummallinen asuintoveri. se tulee vielä kerjäämään sun kaaliherkkujas ;).
Ennätinpäs piipahtamaan tänne, kun huomasin linkin johtavan Kotona-blogiini. Herkulta näyttää pastasi.
VastaaPoistaRuusukaali sopii pastan kanssa myös visuaalisesti hyvin. Katselin kuvaasi ja oli niin hyvännäköistä
arleena: siksi valitsinkin tähän pastaruokaan noita gnoccheja, joita meillä kyllä kutsutaan simpukkapastoiksi. kiva kun huomasit!
VastaaPoista