keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Ravintola Näsinneula

Kävipä eräänä kesäpäivänä niin, että Jukka lähti kavereidensa kanssa rälläämään Valkeakoskelle Työväen musiikkitapahtumaan. Kun auto joka tapauksessa suuntaisi Hämeeseen, päätimme me loppuperhe lähteä mukaan jatkaen matkaa Tampereelle yhden hotelliyön verran. Pääkohteena meillä muksujen kanssa oli Särkänniemi, tosin kovin erilaisista syistä. 

Meidän muksut ovat jo niin isoja ja taitavia, että pärjäävät monessa tilanteessa itsekseen. Niinpä lapset kirmasivat huvipuiston laitteisiin (tai niin minä luulin) ja minä hurautin yläilmoihin ravintola Näsinneulaan lounaalle. 
Kiikareilla ehkä voisi valvoa kullannuppujensa toimintaa, mutta minusta oli parempi idea rentoutua lasillisella kuohuvaa.
Ravintola Näsinneula sijaitsee näkötorni Näsinneulassa, 124 metrin korkeudessa. Huikeita maisemia pääsee katselemaan niin järvelle kuin kaupungille päin pöydässä istumalla, sillä ravintola pyörii hiiiiitaasti ympäri saavuttaen lähtöpisteen 45 minuuttia myöhemmin. 
Näsinneulan menu elää vuodenaikojen mukaan keskittyen lähiruokaan, mikä näkyi hienosti kesälläkin. Annokset olivat lounaallakin todella kauniita ja maut kertakaikkisen onnistuneita. Annoskoot olivat myös juuri passeleita niin että nälkä lähti mutta ähky ei tullut. 
Jälkiruokalautasella minua ihastutti maullaan erityisesti pihlajanmarjanamelaka. Samalla viisastuin yhden namelakan verran.

Kolmen ruokalajin lounas maksoi 36 euroa, viinit tietysti päälle. Hinta-laatusuhde oli mielestäni todella hyvä, joten suosittelen Näsinneulaa todella lämpimästi! Ravintola on myös huvipuistohulinasta poiketen tunnelmaltaan hyvin rauhallinen, eikä kuitenkaan pönöttävä. 
Ja mitä olivat puuhanneet muksut sinä aikana kun minä lounastin fiinisti? Nooh, käyttäneet köydenvetoihin sun muihin peleihin enemmän omaa rahaansa kuin olisin ikinä antanut. Taisi olla siis kaikki voittaa lounastus.

3 kommenttia:

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin