sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

BFF-synttärit temppuillen ja syöden

 Best Friends Forever - Parhaat Ystävät Ikuisesti. 

Synttärit ovat kokeneet muodonmuutoksen näiden ystävysten kesken kaksi vuotta sitten. Isojen kaverisynttärien sijaan nämä esikoulusta asti ystävinä pysyneet pimut ovat viettäneet synttäreitään kolmisin yhdessä puuhaten, toisinaan myös yökyläillen. 
Meidän 11-vuotias halusi suunnitella pirskeet tänäkin vuonna ihan itse, syötäviä myöden. 

Aamu alkoi perheemme tyyliin aamupalalla vanhempien sänkyyn, jonne sankari sai könytä nautiskelemaan. Kattaus oli suunniteltu tyttäremme herkkuja täyteen. Tarjolla oli mm. pakasteesta uunitettuja cocktailpiirakoita, pekonia, Oreoita, viinirypäleitä, sydänsipsejä ja herkuttelujuustoa. 

Pian ystävät jo tulivatkin meille ja suunnitellusti ajaa kärryytimme Leo´s Leikkimaahan Lahteen. Siellä tytöt painoivat menemään peräti viisi tuntia posket punaisina. He oppivat uusia temppuja trampalla mikä sai aikaan paljon innostumista ja kännykkävideointia.
Välillä tytöt mussuttivat ranskiksia ja sitten sujahtivat taas jonnekin. 
(Aikuisten kannalta tylsää oli, että paikalla piti istua vahtimassa ainakin yhden täysi-ikäisen valvojan. Mitäpä sitä ei lapsensa eteen...)

Kotiin hurruuteltua tytöt rupesivat heti valmistelemaan suunniteltua hampurilaisateriaa. Jälkiruuaksi meinattu täytekakku piti myös koristella porukalla. Tyttäremme teki kakkupohjan itse edellispäivänä onnistuen aivan loistavasti tällä ohjeella. Täytimme ja kostutimme kakun yhdessä edellisenä iltana. Ennen koristelua piilotin keskelle tehtyyn rakoon suklaakarkkeja pinjatakakun tyyliin. 


Jokainen kokosi hampurilaisen itse omien mieltymystensä mukaan. Syöjien ilmeet näyttivät melkoisen tyytyväisiltä. 
Yökylään jääneet pimut tekivät siskonpedin tyttäremme huoneeseen ja kikattivat siellä yllättävän kauan ennen nukahtamista.
Aamupalalle tyttäremme toivoi lettuja Nutellalla ja banaaneilla. Koska kermavaahtoa ja marjoja jäi kakun teosta, nostettiin nekin esille. Hyvin näytti maistuvan. 
Sankari kommentoi itse synttäreitään sanomalla: 
"Oli tosi kivat juhlat, mutta rankat."

10 kommenttia:

 1. Sellaiset saa kun itte suunnittelee! Superkivat synttärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Suunnitelmissa oli myös kahvila Lahdessa, mutta pitkä temppuiluaika ajoi siihen että tytöt ranskistivat leikkipaikassa.

   Poista
 2. Ai kuinka kiva että synttärit tehdään yhdessä bestisten kanssa, ja kivat ja herkulliset juhlat näyttävätkin olleet. Onnea päivänsankarille, ja bestiksille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oli tyttöjen näköiset, kikatusta myöden.

   Poista
 3. All photographs are looking very fresh . Liked your all captured .

  VastaaPoista
 4. This foods photos taken by expert hand. Before sharing them supposed to remove background to show them more professionally. Image Background Removal Services is one of the best way.

  VastaaPoista
 5. Great article. This tips are very helpful.

  VastaaPoista
 6. Nice blog, thank you so much for sharing this informative blog with us.
  PPC Company in Delhi

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin