torstai 18. syyskuuta 2014

Punjab tarjoaa mahtikebabia Tampereella

 Minä en edes pidä suuremmin kebabista, mutta Punjabissa se kyllä maistui.
 Kebab on Punjabissa tuollainen jööti (varras), eikä lämmitettyä lihalastupalaa.

Jukka halusi ehdottomasti Tampereen nautiskelureissullamme "Alarannan kebabiin", niinkuin mies paikkaa on kuulemma aina kutsunut. Mies on nuoruusvuosinaan luuhannut paljonkin Tampereella ja Punjab kuului tuolloin melkein joka reissuun joko päivällä tai aamuyöstä. Kokonaisuus on pysynyt hyvin samanlaisena koko ajan. Jukka söi pitkästä aikaa tuttua kebabia hyväksyvän iloisesti nyökytellen. Punjabin valttina on valtavan kokoinen kebab, joka sisältää kolmea erilaista kastiketta. 
Ja ne verhot. On symppikset!

6 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Jep, nostalginen paikka! Minulle Tampereen paras kebupaikka. Tulee mieleen "ekan kierroksen" opiskeluaika. :)

Hanna kirjoitti...

Mä oon käynyt kerran kaiken kuulemani hehkutuksen rohkaisemana ja petyin karvaasti. Huonoin kebabliha koskaan :( ehkä Punjabille pitää antaa toinen mahdollisuus jos joskus Tampereelle eksyy!

Chef Jones kirjoitti...

24 vuoden aikana Mansessa asuessa tuli alarannan kebu enemmän kun tutuks :)

Jukka kirjoitti...

Hienoa että muillakin on hyviä muistoja alarannan kebabista. Harmi jos Hanna alaranta tuotti sinulle pettymyksen. Mulle alarannassa isoin juttu on nee soosit. Niiden kolmen soosin kombinaatio on mahtavuutta.

Minna kirjoitti...

Täytyypä käydä testaamassa kun seuraavan kerran Tampereelle eksytään. Turussa on lapsuudesta asti Kuningas Kebabissa ollut parhaat kebabit, siellä tulee usein käväistyä kun Turussa ollaan.

Jukka kirjoitti...

Kiitos Minna vinkistä. En olekaan käynyt Turussa koskaan kebabilla.

Blog Widget by LinkWithin