sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Syysvoimaa

 ´
Pysäytettyjä kuvia ja tunnelmia viikonlopulta, kun saimme iloksemme vierailla taas kerran Nellen perheen luona saaressa. 
   
   
 

 


Jotta niinä tympeimpinä hetkinä voi muistella kaikkea ihanuutta jota on jo kokenut ja toivoa että samanmoista löytää vielä edestään. 
  

10 kommenttia:

 1. Yllättyisin, jos tuolla kombolla ei ole syöty hyvin ;-)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Näin syksyllä saaressa on varmaan jotenkin erityisen tunnelmallista. Tuota Rousal-olutta löytyy muutes nykyään myös Stockan herkusta.

  VastaaPoista
 3. Jonna: No, niin no...:). Oli taas kyllä niin paljon kaikkea hyvää että! Ja ajatuksella valittuja viinejä/juomia.

  Riikka: Nyt ollaankin koettu kaikki vuodenajat paitsi talvi tuolla :). Joskin keväällä meidän tuolla vieraillessa oli ihan kesäkeli. Juu, syksyKIN oli kovasti tunnelmallinen.

  Kiitos olut-vinkistä! Tykkäsimme siitä kovasti. Oli kuulemma mennyt tuollapäin maailmaa kovasti nopeasti kaupoista.

  VastaaPoista
 4. Nelle on kyllä mahtiemäntä. Ja varmaan vierailtakin oli kontribuutiota?

  VastaaPoista
 5. Ai että teillä on ollut suun ja silmänruokaa! Ihania hetkiä jäi takataskuun talven varalle.

  VastaaPoista
 6. Nanna: No niin on mahtiemäntä! Venematkan jälkeen meitä odotti ihanat tuoksut ja pöytään kannettiin ihania kanankoipia. Siitä se sitten taas alkoi... Meiltä oli vain nuo leipäset saunan jälkeen - joissa on muuten sunkin cajun-lohta, ja sitten vietiin juustoja. Nellen kokkailussa on haastetta pysyä perässä, joten pöydän kattaminen ja tiskaaminen tuntui helpommalta tehtävältä ;).

  Akvis: No kyllä! Taas me siunailtiin tätä ihanaa nettiä ja ruokablogiharrastusta joka on tuonut meidät yhteen alunperin. Ihan niin kuin teidänkin kanssa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vaan itsellenne ihanasta seurasta ja toivottavasti ette saaneet flunssaa, joka alkoi jyrätä mua sitten tosissaan sunnuntaina, illalla.

  Vaikka nyt olikin jo syksyä ilmassa, niin siinä ihan lokakuun lopussa/marraskuun alussa on kyllä omaa karua kauneutta siinäkin, kun kaikki lehdet ovat poissa puista. Ja toisaalta ihan ihan aikainen kevät kun jäät ovat juuri lähteneet ja meri tuoksuu vielä jäälle. :) Että tervetuloa vaan uudelleen uusien kokemusten tai vanhojen uusintojen merkeissä :)

  Ne teidän leivät (ja jälkkärijuustot!!) olivat kyllä tosi hyviä ja ajatuksella valmistettuja. En varmasti olisi itse saanut niin monenmoista kivaa ja pientä aikaan noin näpsäkästi! Nannan lohikin vei kielen mennessään vaikka emäntää en ole meille vielä saanut houkuteltuakaan in person meille käymään (vinkvink ;) ) ja leipäset osuivat juuri oikeaan kohtaan siinä varsinaista projektiruokaa odotellessa. Kokkailukin oli sujunut kun minä olin pois saunassa hösäämästä! Olen kyllä maailman huonoin delegoimaan ;) Mutta ihanat vieraat on ihania vieraita, ei sille mitään mahda. Kiitos taas seurasta, herkuista, tiskeistä, kaikesta. :)  VastaaPoista
 8. Riikka: Rousalia näkyi myös muistaakseni Sellon CM:ssä... Vai muistanko väärin - no, stokkan herkussa ainakin. Ja tuota kuvassa näkyvää punkkua voin myös suositella lämpimästi. Kertakaikkiaan nams. Ihan alkosta.

  VastaaPoista
 9. Nelle: Kiitos, varmasti tullaan uudestaan! Plunssaa ei saatu, onneksi.

  Sitä sun keittiöpuuhastelua on hauska seurata ja tehdä sitten mitä pystyy. Ne meidän leivät nyt oli pikkujuttu, mutta on kiva tehdä/tuoda edes jotain kun ne mökkituliaiset on aina niin vaikeita, varsinkin näin loppukaudesta. Pääasia on se leppoisa tunnelma!

  Seura oli loistavaa, kiitos! Ja kaikille pojille terkut!

  Riikka mä voin puolestani suositella ihan kaikkea, mutta ei ehkä yhdeltä istumalta ;).

  VastaaPoista
 10. Ohje alkukuvien kanoihin Siskoilla, ihan vaan itsellekin muistiin :) http://siskotkokkaa.blogspot.fi/2013/09/paahdettua-basilikakanaa-tomaattia-ja.html

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin