sunnuntai 13. joulukuuta 2015

1862 DryBar, Madrid - rakkautta ensicocktaililla

  
Madridin lomalla vierailimme useammassa cocktailbaarissa ja vieläpä saman päivän aikana, sillä aikuisten lomalla voi tehdä niin. 
Paras löytömme oli ihanan tunnelmallinen 1862DryBar. Nimi viittaa siihen, että melkein kaikki juomat löytyvät maailman ensimmäisestä, vuonna 1862 julkaistusta cocktailoppaasta. Drinkkimenun kolmas sivu on omistettu uudemmille sekoituksille, jotka omistaja ystäviensä kanssa on kehittänyt. Kokeellisista cocktaileista löytyy esimerkiksi "Asian Spring", jossa yhdistetään mm. sakea, seljankukkaa ja päärynää. 
Paikan omistaja, Alberto Martinez, entinen insinööri, nykyinen onnellinen baarimestari tarjoili meille kauniita ja erityisen hyviä cocktaileja yksi toisensa perään. Palvelu paikassa oli erinomaista. Toiveemme ja mielitekomme otettiin hyvin huomioon. Saimme drinkkejä myös ohi listan. Kaikki juomat maksavat 8 euroa, mikä tuntuu todella edulliselta Suomen hintoihin tottuneelta. 
 Paikan ginivalikoimaa.
1862 DryBarin yläkerta on sisustukseltaan kauniin valoisa ja kevyt. 
Tiivistunnelmaisessa alakerrassa on ihana punatiilinen soppi suurella sohvalla. Sinne me majoituimme useamman cocktailin ajaksi kun palasimme paikkaan isommalla porukalla. Musiikki oli hyvää, juomat erinomaisia, jutut huonoja ja tunnelmaa leppoisaa. Mitä muuta voi lomapäivältä toivoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin