maanantai 23. lokakuuta 2017

Mainio ESTONIA Resort & Spa, Pärnu

yhteistyössä ESTONIA Resort & Spa 
Tämä loma tullaan muistamaan leppoisasta yhdessäolosta, kiireettömistä päivistä, kylpylässä lillumisesta ja hyvästä ruuasta. Näiden perään lähdimmekin kesäreissulta tuttuun Pärnuun. Tuumasimme, että haluamme viettää pidennetyn viikonlopun paikassa, jonne pääsee suht nopeasti ja jossa nähtävyydet eivät ”pakota” ravaamaan pitkin kaupunkia. 
Varasimme saman kylpylähotellin kuin kesällä. Ehdottaessamme blogiyhteistyötä hotelliin he innostuivat asiasta heti. Meistä oli mukava tehdä yhteistyötä jo hyväksi todetun paikan kanssa. Reissusta yleisesti ottaen kirjoitinkin enemmän jo täällä
ESTONIA Resort Hotel Spa:n parhaita puolia on hyvä hinta-laatusuhde sekä loistava sijainti niin rantaan kuin kaupunkiin nähden. Joka puolelle pääsee kävellen suht vaivattomasti. Rannalle voi kesäaikaan läpsytellä sandaaleissa, sillä puiston poikki käveltyään voi jo upottaa varpaansa hiekkaan.
ESTONIA kylpylähotelli ei ole varsinaisesti suuntautunut lapsiperheiden majoitukseen, mutta toivottaa lapsiperheet lämpimästi tervetulleeksi huoneeseenmahtumisrajoituksin. Lapsemme nukkuivat neljä yötä levitettävällä sohvalla, jota he kuvailivat mukavaksi. Löhöilivät he sillä päivisinkin kun pelasivat kännykällä tai katsoivat videoita.
Kylpyläosasto on tosi kiva ja kompaktiudessaan monipuolinen. Altaassa on monia erilaisia lillumispisteitä erilaisin hieronnoin, kuumuuksin ja kuplaisuuksin. Ulkoa löytyy kaksi paljua ja savusauna, sisältä lisää erilaisia saunoja. Baaritiskiltä saa muunmuassa smoothieita ja drinkkejä. Painonvartijoiden juoma vodkalla, limellä ja kivennäisvedellä pisti nauruttamaan.
Ihan parhaita hetkiä kylpylässä oli, kun me ei-niin-aamuvirkut minä ja tyttäreni heräsimme kellon piristäessä niin että olimme altaalla jo kello seitsemältä. Saimme viettää aikaa ihan kaksin kylpyläosastolla ja karistaa unenpöpperöt ennen aamupalaa. Paljussa vieri vieressä istuessamme huomasimme miten taivas alkoi vaalenemaan ja iso lintuparvi leyhytti ohi.

Kävimme yhtenä päivänä enemmän urheilullisia aktiviteetteja tarjoavassa naapurikylpylässä. Liukumäissä ja koskiseikkailussa oli toki kivaa, mutta kyllä meidän kaikkien korvia helli päästä takaisin oman hotellimme hillittyääniseen allasosastoon. Kaikenmoisia hoitoja ja ryhmäliikuntatunteja olisi ollut tarjolla lisämaksusta, mutta emme kokeilleet niitä nyt lainkaan.
Aamupalalla lapset olivat erityisen iloisia pannukakuista mansikkahillolla. Aikuisten suut sai hymyyn kuohuviinillä, olkoonkin että se oli puolimakeaa. Kokonaisuutena aamupala oli oikein hyvä, sisältäen kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä erillisen jälkiruokapöydän vaihtelevilla leivonnaisilla ja hedelmillä. Jälkkäreistä löytyi myös minun lapsuuteni herkkua, sokeriliemisäilöttyjä persikoita. Kyllä, otin niitä joka aamu. Puuro vaihtui päivittäin, mikä teki tyytyväiseksi perheemme nuorimmaisen.
Hotellin ravintola NOOT oli mainio paikka myös illallistaa. NOOT:sta  lisää myöhemmin, mutta sysimustaa pääkokin hampurilaista on pakko suositella jo tässä kohtaa.
Pistäppä siis tämä hotelli muistiin, mikäli olet lähdössä nautiskelemaan ystäväsi, puolisosi tai perheesi kanssa Pärnuun. Kesäkaupunkina mainostettu kaupunki toimii hienosti, joskin erilailla, myös syksylläkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin