torstai 10. kesäkuuta 2021

Sympaattisen kaunis Tammiston tila ja Kuulas Garden Grill & Cafe

Kesän ensimmäinen lomareissu sai alkunsa kun näin Instagramissa kauniita kuvia Naantalissa sijaitsevasta Tammiston tilasta. Varasimme sieltä yhden yön viipymisen kaksin Jukan kanssa.
Paikka oli koettunakin hurjan kaunis, viihtyisä ja herkullinen. Lomani alkoi siis aivan loistavasti!
Etukäteistutustuminen jäi niukaksi, joten yllätyimme kovasti kun Tammistoon suunnatessa kurvasimmekin keskelle omakotitaloaluetta. Olimme jotenkin ajatelleet päätyvämme "keskelle ei mitään". Lopulta muiden talojen läheisyyttä ei edes huomannut, niin suojaisa Tammiston terassi ja puutarha oli. 

Huoneemme oli ihanan vanhanaikaisesti sisustettu. Kierrätyskeskuslöytömatkalaukkuni sopi tänne aivan loistavasti!

Me herkkuperseet olimme hieman hermostuneita mahdummeko syömään Tammiston tilan omaan ravintolaan, sillä varausta ei voinut tehdä. Onneksi murheemme oli turha ja heti laukut huoneeseen kiikutettuamme istahdimme terassille auringonpaisteeseen. 
Tammiston oma ravintola Kuulas Garden Grill & Cafe on mutkaton ruokapaikka, jossa annokset tehdään ajatuksella ja kauniisti esillepannen. Tilaukset tehdään tiskiltä ja annokset tarjoillaan pöytään. Grilli on keskellä terassia, joten herkulliset tuoksut nostavat ruokahalua entisestään. 
Tavoillemme uskollisena tilasimme pöydän täyteen erilaisia makuja ollen ylen tyytyväisiä. 
Kaikki annokset olivat hyviä, mutta ehdottomasti herkullisin oli etukäteen monen suulla hehkutettu grillattu varhaiskaali. Sen kanssa tarjottiin limeaiolia ja karamellisoituja manteleita. Makeus komppasi hienosti kaalia rapeiden mustakaalisipsien tuodessa omaa kivaa lisäänsä. 
Naudan ribsit ovat Suomessa aika harvinaista herkkua. 
Aamupala Tammistossa oli hurjan kaunis ja maistuva. 

Tammiston aamupalan esillepanossa ihastuttivat myös tarinat raaka-aineiden ja ruokien ympärillä. 


Jukan mielestä aamupalalla parasta olivat sämpylät, minä ihastuin eniten maustamattoman jogurtin kanssa lusikoituun tilan omaan omenahilloon ja itsetehtyyn granolaan. 


Tammistolla on myös loistoidea piknikkiä rakastaville: paikasta voi etukäteen tilata herkkukorin ja terassilta voi lainata räsymaton puutarhanurmikolle levitettäväksi. 

Kuulas on mukana tämän vuoden ruokatapahtuma Smakussa, vegaanisesti. 

 
Tammiston lisäksi tutustuimme Naantaliin vain kävelemällä rannalla ja vanhassa kaunpungissa. Kaunista oli sielläkin! Satamaa reunustavat ravintolat terasseineen olivat houkuttelevan näköisiä. Tänne olisi kiva tulla viettämään kesäiltaa kaveriporukalla. 


 
Naantalista matkasimme Merimaskun kautta kaunista reittiä Louhisaaren kartanolinnaan Askaisiin. 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi ihanalta paikalta, ja herkullisia ruokia näyttää olevan ravintolassakin. Grillattu kaali on todellakin herkkua:)
  Naantali on aivan ihana kesäkaupunki,sinne olisi kiva mennä uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naantali oli niin kiva kesäkaupunki. Ja tuo Tammisto oli kyllä ihan helmi!

   Poista
 2. Kylläpä näyttää ihanalta! Jukan paida kuosia myöten! Me kävimme katsomassa arvatkaa mitä Naantalissa jokunen viikko sitten. :D Oli hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se kirkko oli hieno ja hienolla paikkaa.
   No eiköstä vaan näytäkin kivalta - ja on! Täältä pihalta me lähetetiin teille se matkailuautovinkki.

   Poista
 3. Kyllä on ollut teillä ihanat tarjottavat. Naantalissa oltiin viime kesänä, tänä kesänä meillä suuntana Rauma.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin