
Ei, otsikko ei todellakaan viittaa tämän kuvan hienoon lahna-peruna-karhunlaukkayhdistelmään Ask:n tapaan. Otsikko juoruaa siitä, miten heti Taste of Helsinki-alueelle lampsittuamme sain vahvasti yökkäillen pyyhkiä rakkaan mieheni hiuskuontaloa vihreästä lokinkakasta. Onneksi loppuilta sujui huomattavasti paremmin eikä kakomista enää ollut havaittavissa. Liikanimen Paskapää Jukka nyt kuitenkin sai ja asiasta väännettiin monet naurut.
Kaikki hyvän ruuan ystävät lienevät tietoisia, että viime vuoden tapaan Helsingin Musiikkitalon nurkille on pystytetty neljän päivän ajaksi Taste of Helsinki. Tapahtumassa on mahdollista maistaa huippuravintoloiden antia, siemailla viinejä ja muita juomia, nauttia musiikista ja erilaisista ohjelmanumeroista rennon letkeästi.
Sosiaalinen media tullee olemaan täynnä TOH:a tänä viikonloppuna. Siksi listaamme tähän maistamistamme annoksista lyhyesti omat suosikkimme ja kehotamme sinua suuntaamaan iloiseen tapahtumaan rennolla mielellä.

Luomon Jouni Toivanen ja muna.
PAPERILLA MIELENKIINTOISIN
Merituuli: Luomon "EARTHQUAKE" - luomu kananmuna 64,7 astetta, sienitoffee. Maistettuna erinomainen kun otti samaan lusikalliseen kaikkea kerralla. Sienitoffee upea! Munan rakenne mielenkiintoisen tiivis.
Jukka: Gaijinin PORK BELLY YAKINIKU - makeassa soijassa marinoitua grillattua possunkylkeä ja japanilaista vesikrassia. Maistettuna kastike yllättävän tulinen,lihan kanssa hyvä. Possu hienosti maustettu ja upean läskinen, rapsakka.

Juuren Ilja Björs ja villisika-annos
PARAS PÄÄRUOKA
Merituuli: Juuren VILLISIANNISKAA, KORVASIENIPIIRASTA JA VADELMANLEHTIKASTIKETTA. Kaikessa maistui luvattu asia. Korvasienipiirakassa oli runsaasti sientä ja kastike oli hurmaavaa.
Jukka: No se paperillakin mielenkiintoisin Gaijinin POSSUN MAHA.


Merituuli: Smörin MOZZARELLA, SAVUTOMAATTI JA NOKKOSPESTO. Kokonaisuus oli hienon tasapainoinen. Villiyrtin käyttö ja tomaatin savustaminen toi annokseen erityisyyttä. Näkkäri oli hienon makuinen ja suutuntumaltaan passeli.
Jukka: Bistro o Mat:n FENKOLILLA MAUSTETTU HAUKIBURGER, sitruunakastiketta ja perunasipsejä. Haukipihvissä oli todella hieno, silkinpehmeä, napakka rakenne. Sitruunaisuus toi annokseen raikkautta ja kesäisyyttä. Tätä tulemme tekemään varmasti kotona!
KAUNEIN JÄLKIRUOKA
Ask:n TERNIMAITOA JA RAPARPERIA. Mausta ei ole kokemusta, sillä tämän annoksen söivät samassa pöydässä istuneet Jaana ja Hanna.

PARAS JÄLKIRUOKA
Merituuli ja Jukka: Juuren SUOLA-KARAMELLIKAKKUA, MÄNTYKINUSKIA JA RAPARPERIA. Maut suorastaan soivat yhteen. Mäntykinuski oli hieno lisä suolaiseen kakkuun. Raparperipalat olivat sopivan napakoita. Hienon maun lisäksi annos oli kaunis.
"Muita hyviä"-listalle pääsivät oikeutetusti:
"Muita hyviä"-listalle pääsivät oikeutetusti:

C:n palsternakka ja tyrni olisi kaivannut lisää noita hiutuloita ylleen, sillä kolmikko yhdessä oli kovasti hieno.

Aiton kalkkunanmaksabrulee toimi upeasti raparperin kanssa. Lautasella oli myös punajuurikastiketta. Ja niin monessa annoksessa tavattua ketunleipää.

Vin Direktin Kim Moliis:a emme sentään syöneet, mutta viiniänsä maisteltiin Luomon munan kanssa suosituksesta.
Poistuimme tapahtumasta iloisesti rupatellen ja hienoja makuja muistellen.Pääsyliput tapahtumaan saimme Lihatukku Tammiselta, mistä iso kiitos!