tiistai 2. syyskuuta 2008

Ihania herkkuja, Henri ja Iittala

Piipahdin ystäväni kanssa tänään Esplanadilla My Iittala- illassa. Otin taannoin kanta-asiakaskortin, jonka kautta minulle tule kutsu. Vastasin kutsuun heti ja houkuttelin siis mukaan ystäväni. Siellä sitten tutustuimme liikkeen tarjontaan cava-lasit kädessä noin sadan muun henkilön kanssa.

Paikalla kokkailemassa olivat Köyhät ritarit eli Nicolas Thieulon, Meri-Tuuli Lindström sekä iiihana Henri Alén. He loihtivat meille suussasulavia herkkuja, jotka kulautimme alas valkoviinin kera.

Menu:
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa (espressokupeista nautittuna)
*
Seesamilla ja inkiväärillä maustettua jättirapua ja avocadoa leivällä
*
Piimäpannacotta ja tähtianiksella maustettuja marjoja


Saimme kaikkiin herkkuihin reseptit mukaan. Eiköhän ne tännekin ilmesty kunhan ehdimme niitä kokeilemaan.
Illan tarkoituksena oli varmaan hullaannuttaa meidät ostamaan 20%:n alennuksella valtavasti astioita. Minun ja ystäväni kohdalla tämä ei kuitenkaan toteutunut, mutta mukavasti kului sateinen ilta näinkin.

7 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen ilta! Mulle olisi kyllä toiminut tuo alennuskikka:D. Oliko toi piimäpannacotta hyvää? Kuulostaa aika jännältä.

  VastaaPoista
 2. Ihana Niki! Päästäisin kotiini ja keittiööni koska tahansa.

  VastaaPoista
 3. rossana: oli mukava ilta.
  noissa alennuksissa on vaan se, että monet samat tuotteet ovat jo muualla aika paljon halvempia kuin Iittalan omissa myymälöissä. Toki kaikkia tuotteita ei muualta saa.

  Piimäpannacotta OLI hyvää.
  epäilimme sitä ystäväni kanssa molemmat, mutta toimi. tavalliseen kermaiseen serkkuunsa nähden kevyemmän makuinen, mutta silti täyteläinen. Kuten Meri-Tuulikin sanoi naurahtaen "melkein terveysruokaa".

  jams: oli sekin mukavan tuntuinen, mutta henri on kyllä vallan hurmaava

  VastaaPoista
 4. Henri Alén muuten on todella sympaattinen myös minun mielestäni! :) :) Varmaan mukava ilta - ainakin menu kuulosti _niin_ hyvältä!

  VastaaPoista
 5. johanna: oli kyllä mukava ilta. oli hauska viettää sitä ystävän kanssa jonka kanssa usein treffataan (vain) lasten kera

  VastaaPoista
 6. Oh miten herkullinen blogi, törmäsin tänne juuri sattumalta ja hauskana yhteensattumana huomaan että olimme tiistaina samaisessa MyIittala illassa - oi ne herkut!
  terv Maarit

  VastaaPoista
 7. Kiva kun löysit tänne Maarit. Lämpimästi tervetuloa uudelleenkin! Herkkua oli kyllä! Panna cottaa ja pororullia on nyt kokeiltukin jo ja hyvin onnistui.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin