perjantai 17. kesäkuuta 2011

Kurkun leikkaaminen koristeeksi - video

Eräs lukijamme kysyi feta-metwurstivoileipäkakun kohdalla ohjetta kurkkukoristeiden tekemiseen. Ajattelimme kokeilla ensimmäistä kertaa videobloggaamista ja tällainen hommasta simppeliydessään tuli. Kurkkukoristeesta tulee luonnollisesti kauniimpi jos teet ohuempia siivuja jolloin saat useamman "lehden".

Liemessä Jenni on tehnyt "hieman" isotöisemmän videon viime sunnuntain blogipiknikistä Helsingissä, jonne en millään jaksanut kammeta itseäni vaikka aluksi vakaa tarkoitus olikin. Herkullista ja leppoisaa tuntuu olleen, mikä onkin tunnusomaista ruokabloggaajien tapaamisille.

5 kommenttia:

 1. Hienon näköinen! Minulla voisi tulla ensin silppua ja eiku-osastoa jonkun verran. James Martin teki Ranska-kiertueella kuvatussa sarjassaan omenasta samalla tekniikalla kauniin koristejoutsenen, en muista enää kuinka se pää siihen nätisti ja ennen kaikkea helponnnäköisesti sommiteltiin.

  VastaaPoista
 2. Hieno ja selkeästi esitetty:) Täällä ei ole noita pitkulaisia kurkkuja,vaan ainoastaan sellaisia pienempiä,kiinteämpiä.

  VastaaPoista
 3. Mainio videa, ehkä minäkin pystyisin tuohon, juuri ja juuri.

  Mua kyllä tuppasi naurattamaan tuo postauksen otsikko. Ihan ala-asteen Pikkukalle-vitsien henkeen... :)

  VastaaPoista
 4. Hieno kurkkuvideo :D Sähän voit osallistua tuolla videolla mun kilpailuun! Jätä linkki kilpailupostauksen kommenttilootaan.

  Jenni

  VastaaPoista
 5. Campasimpukka: Me ostimme viisi vuotta sitten Kiinan-keikalta vihannesten ja hedelmien koriteleikkauskirjan. Setti on sen verran haasteellista, että on jäänyt pitkälti selailun asteelle tuo vihkonen.

  Yaelian: Asiaa oli sen verti hankala selittää selkeästi, että ajattelin esimerkin puhuvan enemmän kuin sanat. iahn yksinkertainenhan tuo on, mutta havainnollinen, toivon.

  Tusla: Tuohon nyt pystyy kuka vaan! En ihan tavoittanut pikkukalle-meininkiä, mutta onneksi sinä näin teit :). Simppeli se on, sitä ei käy kiertäminen.

  Jenni: Ei tuo ihan LEMPIvideoiden tasolle pääse, mutta osallistua kyllä vois. Mulla on perinteisesti ollut teidän blogin arvonnoissa aika hyvä tuuri!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin