maanantai 30. syyskuuta 2013

Mummulaherkkuja, myös peuroille ja karhuille

    
Viikonloppu Mummulassa. 
Meidät  vastaanotti ihana kaalilaatikon tuoksu. 
Tässä tuokiokuvia Mummulasta. 

    
Opimme mummulta sianpuolukan olemassaolon. Erehdyttävästi puolukan näköinen marja on tylsän jauhoinen ja sen sisällä on kivi. Ihmisravinnoksi hiukan puolukkaa littanamman muotoinen marja ei oikein käy, mutta etenkin karhut kuulemma pitävät sianpuolukasta. Vasemmalla sika-, oikealla pelkkä puolukka.
 
Me löysimme runsain mitoin ihan ehtaakin puolukkaa, josta suurin osan survottiin ja säilöttiin niine hyvineen maakellariin. Jukan makuhermoja kutkutti kuulemma mielessä siintävä puolukkavispipuuro. Minä taas haaveilin puolukka-basilikakakusta
 Kermainen possukastike on lastemme mummulaherkkua. 
On se hyvää aikuistenkin mielestä!
 Viikonlopun aikana juotiin myös 14-vuotis hääpäiväkahvit.
 Lapsemme pystyttivät teatterin mummulan parvelle. 
 Ryynäri on Jukan ja äitinsä yhteistä herkkua.

   
 Rännipaloilla saa hiukan haastetta krokettiin.
   

   
 Mummulassa on otettu huomioon myös peurojen herkuttelu.
   
 Sahramiriisiä, ja kanaa porkkanapedillä
Ihana viikonloppu täydessä ylöspidossa. Kiitos taas!

4 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja arvaa tekeekö mieli puolukoita....

    VastaaPoista
  2. Tein juuri puolukoista omenan kanssa hilloa ja Jukan toiveesta sitä vispipuuroa. Ja survosta myös.

    Saako sieltä puolukkaa edes kaupoista?

    VastaaPoista
  3. Mieltä piristäviä kuvia ja ihanaa että peuratkin saavat osansa :)

    VastaaPoista
  4. Milma: Kiva kuulla! Peurat käyvät syömässä noita omppuja ihan siinä pihapiirissä.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin