sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Piparkakuilla joulu jollekin

 
Osallistuimme tietysti taas tänä vuonna RE/MAX Nummelan järjestämään Piparkakkutalokilpailuun. Ideana on tehdä joku piparkakkurakennelma ja viedä se sitten kiinteistövälitysfirman toimistolle. Piparkakku"taloista" äänestetään paras ja palkittava. Pääidea on kuitenkin myydä piparkakkurakennelmat eteenpäin ja antaa kertyneet varat lyhentämättömänä vähävaraisten vihtiläisten lapsiperheiden joulunviettoon. Ainakin viime vuonna rahat luovutettiin sosiaalitoimelle, jonka kautta kaksi vihtiläisperhettä sai itselleen joulun.   
 Meidän kyhäelmämme on tänä vuonna "Nooan arkki". Lapset hoitivat koristelun jo kokonaan itse. 


6 kommenttia:

 1. OI miten suloinen ja koko ajatus tuon takanakin niin hyvä:) Muistan sen teidän viime vuotisen pipariteoksenne:)
  Minun pitäisi tehdä pipareita hieman yli 40 lapselle,on vähän stressiä siitä......täällähän ei ole samanlaista siirappia kuin Suomessa,joten korvaan sen taatelisiirapilla.

  VastaaPoista
 2. Täällä leivotaan piparitalo vasta ensi viikolla ja syödään samantien kun saadaan pystyyn ystävien kanssa. Näin Oikotiellä myytävän piparitalon :)

  VastaaPoista
 3. Loistava idea ja hieno kohde rahoille. Jokainen on joulun arvoinen :)

  VastaaPoista
 4. Tulee ihan hyvälle tuulelle teidän hienosta hyväntekeväisyys-piparipaatista. Lasten osallistuminen koristelemalla on myös tosi hienoa!

  VastaaPoista
 5. Tämä "kilpailu" on joka suhteessa ihan loistojuttu. Pääasia on tietsnkin se että joku/jotkut saavat arvoisensa joulun. Samalla kuitenkin pääsee suunnittelemaan ja puuhastelemaan oman perheen kanssa piparikyhäelmän ympärillä. Joku äänestäjä ja rakentaja voittaa palkinnon. Sanoisin että vahvasti kaikki voittaa tilanne!

  VastaaPoista
 6. Ja kyllä teillä on taitureita siellä junioriosastolla!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin