sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Mangosalsa

Naputellessani ohjetta huomaan kuvasta että korianteri on kokonaan unohtunut. Eli sitten kun reseptin kaikki palat saadaan yhteen, tämä on vieläkin parempaa. Se on paljon se!

Kyse on meksikolaisen illallisen kylkeen pilkotusta mangoisesta salsasta, joka raikkaudellaan ja pienellä chilin poltteella toi lautaselle väriä ja tuoretta makua. Tämä hedelmäinen herkku menee ehdottomasti uutuussuosikkisalsojen joukkoon bataattisalsan vierelle. 

Mallia otettiin Jane Miltonin kirjasta "Meksikolainen keittiö". 

MANGOSALSA

1 (fresno)chili
1 mango
½ makeaa hopeasipulia
nippu tuoretta korianteria
½ limen mehu ja raastettu kuori

Paahda chili. Hienonna se kuorittuasi. 
Kuutioi mango. 
Hienonna hopeasipuli ja korianteri.
Yhdistä edellämainitut kulhossa. Purista joukkoon limemehua ja suirota tai raasta limenkuorta. 
Sekoita hyvin. 
Peitä kelmulla. Anna tekeytyä kylmässä vähintään tunti. 

2 kommenttia:

  1. Mangosalsa on meksikolaisen pöydän suurinta herkkua!

    VastaaPoista
  2. Mangosalsa on ihanaa:-) meillä vaan ei tähän aikaan vuodesta ole mangoja; ne ovat kesän hedelmiä.Blogin alkuaikoina pistasin myös samantapaisesta mangosalsasta,paitsi että siinä oli myös avokadoa.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin