perjantai 6. kesäkuuta 2014

Psychot donitsit ja Ameriikanterveiset

Amerikassa vietetään kesäkuun ensimmäisenä perjantaina kansallista Donitsipäivää. Koska me vaikutamme tällä hetkellä täällä Kaliforniassa (helteiset terkut, tästä lisää myöhemmin), on suorastaan velvollisuutemme donittaa tätä tapahtumaa. Otimme varaslähdön jo päivää aiemmin ja astelimme San Josessa sisään ei-niin-perinteiseen donitsipaikkaan, Psycho Donutsiin. 

Valikoimaa tuli tiirailtua netistä jo etukäteen. Paikka vakuutti monipuolisuudellaan ja erilaisuudellaan jo paperilla. Pidän myös Psycho Donutsin huumorista. Vai mitä sanotte Michael Jacksoniksi nimetystä suklaadonitsista, joka on tehty selkeästi vaaleammaksi kuorrutuksella. "You´ll be moonwalking back for more!". Tuumailuavuksi donitsia valitessa sai kuplamuovia, jota voi poksautella kun pohtii eri vaihtoehtojen väliltä - miten hillitön idea!


Nautimme muksujen kanssa donitsimme kahvilassa, Jukalle ostimme tuliaisia hotellille. Pidimme kaikki syömästämme. Tyttäremme suklainen "Jekyll & Hyde" - joka oli suunniteltu niille jotka eivät osaa päättää kahden väliltä- oli kuulemma kuin sulaa suklaata. Jotain mausta kertonee ettei siitä joutanut edes pientä haukkausmaistiaista. Oma "Strawberry Field"-donitsini oli nätti kuin mikä ja hauskan makuinen kuivattuine mansikoineen. Oletin paikan ratsastavan pelkällä psychoudellaan, mutta donitsit olivat oikeastikin huippuhyviä!
Jukan tuliaisdonitsi oli Cereal Killer, jonka päällistä koristaa näyttävästi Crunchberries-murot. Kontrasti pehmeän donitsin ja rouskuvien murojen välillä oli hauska. 
 Paikan sisustus oli hyvin uskollinen nimelleen ja herätti lapsissamme monia kysymyksiä.
Perjantaina 6.6.2014 Psycho Donuts tarjoaa Donitsipäivän kunniaksi 50 zombie cake popsia, joissa on punajuuritaikinan lisäksi oikeita ötököiden toukkia. "Early bird gets the worm".

6 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä donitseja! Vaikka paikan nimi saattaisi olla sellainen, ettei tulisi edes kurkatta sisään ;) Mutta pitää muistaa, jos San Josen suunnalla tulee liikuttua!

  VastaaPoista
 2. Ja mulle nimenomaan tuo nimi nosti mielenkiinnon :). Jossain vaiheessa elämääni tosin psychobilly oli lempimusaani - eikä se kyllä vieläkään huonoa ole.

  Pistä ihmeessä muistiin, on käymisenarvoinen ehdottomasti! Kahvila nyt ei ole kummoinenkaan, mutta donitsit voi toki ottaa matkaankin.

  VastaaPoista
 3. no nyt tuli semmonen psykodeelinen iili, että jos tatuois touon ekan hoitsun toisen käsivarren ympärille... ;)

  VastaaPoista
 4. Oh my,ötökkätoukia donitseissa;D Jenkeissä on kyllä hyviä donitseja.Mulle on Dunkin Donuts tutuimmat:heillä oli täälläkin putiikki joka ei kauan menestynyt ja eräs Fb-ryhmä vaatii heitä takaisin tänne;D
  Millaiset helteet siellä on? täällä oli keskiviikkona 40 astetta,mikä oli kamalaa ja erittäin harvinaista kesäkuussa,mutta nyt on ihan siedettävät 27 astetta

  VastaaPoista
 5. Nanna: No jopa :D

  Jael: Lämpötila täällä on oikein hvyä. Sellasta 30 astetta. Ihan just passeli. Hassua on, että 45 minuutin ajomatkan päässä San Franciscossa pitää pistää jo pitkähihaista ja -lahkeista päälle, meri vaikuttaa niin paljon.

  VastaaPoista
 6. Kiva lueskella teidän matkakuulumisia, kun oma matka on vielä tuoreessa muistissa. Ihan tarkkaan en nyt tiedä missä olette menossa, mutta jos matkan varrelle sattuu Pismo beach niminen ranta, niin sieltä löydätte Hotlix-liikkeen, joka myy kaikenlaisia karkkeja ja tikkareita noilla ötököillä ja lisäksi ötököitä on ihan myynnissä muutenkin. Kävimme kaupassa, mutta herkut jäi ostamatta...

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin