torstai 13. marraskuuta 2014

Sushilla Siljalla

Laivareissullamme kävimme Jämsénin menun lisäksi eri iltana aivan uudessa sushiravintolassa. Sushi & co on nähnyt päivänvalon Silja Symphonyn uudistuksen myötä
Valinta annosten välillä oli helppo tehdä. Otimme suurimman ja komeimman maistelulautasen, johon kuului myös miso-keitto ja vihreä tee kylkiäisinä.
Misokeittopohjaan sopi lusikoida itse lisukkeita.
Ottamamme platterin myötä viisastuin myös yhden hamachin verran. Pisteitä siitä että tonnikala loisti poissaolollaan, vaikka ei minulla kyllä ole muitten raaka-aineittenkaan kestävästä kalastuksesta mitään tietoa. Menun ylänurkan havainnointikuva eri sushipaloista lie kuvaavin ikinä.

Kuvien myötä rupesimme empimään, olikohan tämä iso platteri tarkoitettu kahdelle. Kyllä me meinaten ihan tosi täynnä olimme kaiken tämän jälkeen! 
Otimme maisteluhaluissamme lisäkkeeksi vielä gomawakamen eli merileväsalaatin. Pidin siitä ihan hurjan paljon! Koko lautanen oli täynnä tuoreita, hienoja makuja. 
 
Esillepano oli upea. Sashimit olivat minulle sushisetin herkullisin osuus, niinkuin yleensäkin. Myös raikkaat kampasimpukkanigirit mädillä saivat huokailemaan ihastuksesta. 
Minä en näihin California Rollseihin saa makua sitten millään, missään, vaikka olen useamman kerran kokeillut. En edes oikein tiedä mikä niissä tökkää, sillä pidän kaikista komponenteista erikseen. Jukka kyllä tykkää näistäkin. 
Sushien viiniparina maistoimme molempia tarjolla olevia valkoviinejä. Sakeakin olisi ollut saatuvilla.
Pidin kovasti Sushi & Co:n selkeästä sisustuksesta. Varsinkin laatikot seinillä hurmasivat minut. Palvelu täällä pelasi ystävällisesti ja ripeästi. Palautetta toivottiin kovasti kehitysmielessäkin, mutta emme osanneet sellaista antaa. Meille kokonaispaketti oli oikein passeli! Suosittelemme lämpimästi jos Silja Symphonylla matkaatte. 
 
***
Yhteistyössä Tallink Silja

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että laivoillakin nykyään voi syödä hyvin! Nyt lapsiperheenä pitää taas tutustua näihin nuoruusvuosien jälkeen;)

    VastaaPoista
  2. Mama olen ihan samaa mieltä. Meille laadukkaasti syöminen (oli se sitten hyvintehtyä katuruokaa tai taiten tehtyä fine diningia) on tosi tärkeä osa matkailua. Nyt kun se puoli on kunnossa laivallakin, voi uutta reissua ajatella hyvinkin.

    Reissu lasten kanssa on (kröhöm) hyvin erilainen kuin ne junnureissut.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin