maanantai 1. toukokuuta 2017

Alo Restaurant, Toronto

Torontosta löytyy lukuisia hyviä ravintoloita. Ymmärtääkseni Alo Restaurant on yksi parhaista, ellei paras. Ainakin henkilökunnan ansioluettelot ovat varsin vakuuttavia, kun kokemusta löytyy mm. Nomasta, Mugaritzistä ja Eleven Madison Parkista. Ennakkovalmistelu oli liian puutteellista reissussani enkä saanut tänne pöytävarausta enää viime hetkellä. Päädyin kokeilemaan onneani Alo Restaurantin baarin puolelle, jonne voi vain kävellä sisään ilman varausta. 
 Alkuun otin GT:n menun tutkimiseen, By The Dutch Genever giniä.
 Baarimenussa oli varsin houkuttelevia annoksia.

Otin alkuun possua, "Pork belly, Ginger, Coriander $14". Huh, miten pehmeää ja mukavat soosit. Baariannokset oli tarkoitettu jaettavaksi ja sen kyllä huomasin. Vaikka annos näytti pieneltä, se oli tuhti kuin mikä. Viininä Alsace Grand Cru Pinot Grisiä. 
Kateenkorvaa pitää ottaa aina kun sitä on tarjolla. Annos oli Crisby Veal Sweetbreads, Hot Sauce, Bib Lettuce $22. Ei ollut ihan miten super rapsakkaa, mutta maut olivat kohdillaan. Aloin olla aika täynnä jo syötyäni nämä kaksi lihasettiä.
Seuraavana hiukan risoton kaltaista puuroa ja sieniä, annos nimeltään  Anson Mills Grits, Maitake, Smoked Cheddar $16. Onneksi se ei ollut tämän suurempi. Maut olivat taas kohdillaan. Viininä paikallisen Niagaran alueen viinitalon Pearl Morrissette Chardonnay 2013

Kolme ruokalajia oli enemmän kuin tarpeeksi. Jouduin jättämään jopa jälkiruuan väliin. Tarjoilu oli toimivaa ja maut ruuissa kohdillaan. Varmasti ravintolan puolella olisin saanut vielä paremman kokemuksen, mutta ei voi valittaa tästäkään. 
Alo Restaurant sijaitsee kolmannessa kerroksessa ja sisäänkäynti on hiukan huomaamaton oviaukko. Etsivä löytää ja Alo saa vahvan suosituksen. Loppulasku oli noin 100 Kanadan dollaria, joka sillä hetkellä oli noin 70 euroa. 

Alo Restaurant
163 Spadina Avenue, 3rd Floor, Toronto, ON M5V 2A5 (kartta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin