torstai 29. marraskuuta 2018

Fonduesta silakkalaatikkoon

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ ARLA
Olemme tehneet Arlan kanssa yhteistyötä nyt reippaan kuusi vuotta, josta neljä viimeistä vuotta kuukausittaisella jutulla alkaen juustofonduella. Yhteistyö on ollut hyvin vapaamuotoista, mikä on sopinut rönsyilevän erilaiseen ruuanlaittoomme mitä mainioimmin. Välillä Arlan tuotteilla on kokattu hyvinkin arkisia ruokia kuten janssoninkiusausta tai silakkalaatikkoa, välillä taas jotain hieman vaativampaa. 
Nyt yhteistyö on päättymässä. Se sai minut kaivelemaan blogin arkistoja Arlalle tehdyistä jutuista. Oli ihana huomata miten paljon herkullisuutta yhteiseen taipaleeseemme onkaan sisältynyt! 

Tässä muutamia poimintoja vuosien varrelta: 
Ehdottomasti eniten lukijoita kerännyt juttu on leipäjuuston ohje. Tätä en ihmettele yhtään, sillä niin helppoa ja hyvää se oli.
Myös uuniperunat sienitäytteellä ja punajuuri-sipuli-fetagalette ovat olleet hyvin luettuja.

Eniten iloa tuottanut juttu lienee se, kun tein aamupalan työkavereille.

Herkullisimpina oivalluksina mieleen nousee nopeasti grillijuuston ja ruusun yhdistelmä sekä voikukkalevitteinen kokonaisuus.
Useimmin kotona käytössä oleva ohje on granola. Aina kun edellinen satsi loppuu, tehdään uutta nautittavaksi aamupalajogurtin kanssa. 
Leipomisen saralla parhaita juttuja omasta mielestämme ovat olleet överimakeat amerikanpullat rullamitalla leivottuna sekä lakritsinen juustokakku limellä
Suupaloista on tehty useampikin juttu, niistä koonti täällä. Postauksesta löytyy esimerkiksi lakritsiset lohipalat ja voileipäkakkupallot
Lapset ovat myös osallistuneet juttujen tekoon - ja kasvaneet yhteistyön aikana hurjasti.

Kiitokset sujuvasta yhteistyöstä Arlalle - eihän sitä koskaan tiedä vaikka jotain viriteltäisiin yhdessä tulevaisuudessakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin