torstai 23. huhtikuuta 2020

Villikasvit puskevat kohti lautasia

Villiyrtit ovat puskeneet jo läpi keväisen maan. Ainakin vuohenputkia, nokkosia sekä isomaksaruohoa on havaittu metsäretkillämme. Vielä en ole toimeentunut niiden kokkailuun, mutta näin käy varmasti viimeistään viikonloppuna. 

Koostin tähän juttuun blogista jo löytyviä villiyrttijuttuja kevään ensimmäisistä kasvilöydöistä. Loput jutut löytyvät villikasvit tunnisteen alta. Sieltä löytyvät myös ne myöhemmin kesällä hyödynnettävät kasvit, joskin kurtturuusureseptit on laitettu erilleen. 

Haluaisin lisävinkkejä villiyrttikokkailuihini. Haastankin mukaan Hannan Sopan Hannan ja Appelsiineja ja Hunajaa Jaelin jakamaan villiyrttiarkistojaan. 1 kommentti:

  1. Kiitos haasteesta.Ihania ruokia olette tehneet villiyrteistä. Katselin arkistojani, ja olen kirjoittanut vain 3 villiyrtistä, enkä ole jakanut kuin 2 ohjetta, kai sen vuoksi että ajattelin kun samoja villiyrttejä ei helposti löydy Suomesta niin ei järkeä laittaa ohjeita niistä. Mutta laitan kuitenkin vaikka seuraavan postauksen jatkeeksi niistä.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin