Vinkiksi vaan, että rucolan sijaan pizzan päällä kannattaa kokeilla myös hapokasta ketunleipää. Toimi loistavasti ainakin kanterelleilla, ilmakuivatulla kinkulla ja aurajuustolla makustetun pizzan päällä. Kinkut, ja ketunleivät eli käenkaalit lisättiin ylle vasta paiston jälkeen.
Ei muuta tällä erää.
Pitsaa, tietenkin! Nyt katos loppujen sienien säilömisongelmat.
VastaaPoistaJyrki Sukula odottaa, että joku nappaisi ketunleipäpeston ja tekisi siitä hitin maailmalla. Toimisiko?
VastaaPoistaPitää sitten kokeilla ketunleivän lisäämistä ensi talvena,kun sitä saa taas asuinpaikkani läheltä.Kiitos vinkistä!
VastaaPoistaketunleivät on kyllä hyviä mutta ne on niin hentoja että ne menee helposti ruttuun ja nuukahtaa jos vähänkin yrittää säilyttää..
VastaaPoistapestossa sillä ei olisi kyllä mitään väliä..
Veera: Maistuiko sienipitsa? Kantarelleilla?
VastaaPoistaJonna: Miksei! Viime kesänä maistoin Jouni Toivasen tekemää majoneesia, jossa oli "etikkana" vain ketunleipiä. Toimi!
Yaelian: Suosittelen lämpimästi!
aleksi: Aika helposti joo, mutta antavat makua nuukahtaneenakin.
Todella herkullisen näköinen pizza ja loistava idea :)
VastaaPoistaKiitos annemi! Pizza harvoin on huonoa, ainakaan Jukan tekemä :).
VastaaPoista