perjantai 8. elokuuta 2014

Aurinko, pasta ja meri

On asioita joita suunnittelee kovasti etukäteen, eivätkä ne toimi sittenkään. Sitten on lyhyen työ- ja koulupäivän jälkeisiä ajeluita vaikkapa nyt Hankoon, jotka muodostuvat ihan täydellisiksi kesäretkiksi. Ehkä se on juurikin se suunnittelemattomuus - kun ei ole odotuksia etukäteen, kaikki upea toimii potenssiin kolme.
 Kakut Neljän tuulen tuvassa. Key lime pie ja porkkanakakku upposivat yltiöhyvin. 
 Samoin kuin maisemat ja meren tuoksu. 
Rannalla uitiin, löhöiltiin kainalossa, luettiin satuja, rakennettiin legoja, kiipeiltiin puissa ja hengitettiin syvään leppoisaa kesäpäivää. Sanalla sanoen siis nautittiin. 

Syomään poikettiin tuttuun ja turvalliseen Hangon Makaronitehtaaseen lasten toiveesta. Sienipasta oli kermaisuudessaan oikein pehmeän maukasta. Sampanja kohotti kaiken vielä korkeammalle. 

 Nämä pienet kesäretket eivät paljoa vaadi, mutta antavat ihan hirmuisesti. 

5 kommenttia:

Andalusiana kirjoitti...

niin totaalisen totta! meillä on tiedossa pyrähdys Fiskarsin ihanaan Värdshusiin, kesän pakollinen Hanko-pyrähdys myöskin ja ainakin yksi Porvoon ekskursio :-) toivottavasti nuo säät suosisivat vielä muutaman viikon verran...!

Merituuli kirjoitti...

Meille tästä Hangosta on tullut vuotuinen juttu. Piti mennä syömään jonnekin uuteen paikkaan, mutta lapset vaativat Makaronitehtaan bolognesea :).

Porvoossa mekin on jo käyty - menkää ehdottomasti Sicapelleen!- ja Lohja. Huomenna Helsinki :).

toivotaan tosiaan edelleen kauniita kesäkelejä. Minä en vain saa tarpeekseni tästä valosta ja kuumuudesta!

Campasimpukka kirjoitti...

Kauniita kesäkuvia! Lämmöstä nautin minäkin, kun on muutaman asteen sentään viilentynyt.

Merituuli kirjoitti...

Siis Andis Lohjalla :).

Campis: Kiitos! Lämpöä pitää kerätä kyllä nyt urakalla.

Jael kirjoitti...

Hanko on niin ihana kesällä:-) Hankoon olen päässyt serkun seurassa,jola on vapaa-ajan asunto siellä.Ja sitä kautta nuo molemat ruokapaikatkin tuttuja:-)

Blog Widget by LinkWithin