maanantai 25. elokuuta 2014

Saksiniekkojen imeskelyä

Mekin olemme taas tänä vuonna päässeet rapuisan pöydän äärelle. Tämä herkuttelu tapahtui ystäviemme mökillä. Ravut oli nostettu ihan siitä omasta mökkirannasta! Yhtenä vuonna pääsimme mukaan ravustukseen ja keittämiseen, mutta tänä vuonna aikataulu ei antanut sitä myöden. 


Etenimme rapuiloittelussa kovasti perinteisin menoin. Pöytään nostettiin rapujen lisäksi vain paahtoleipää. Laulut jäivät tänä vuonna jostain syystä laulamatta, mutta nauru kyllä raikasi. Ei sitä oikein voinut pokerinaamalla katsoakaan vastapäisiä ystäviä, kun heidän päässään keikkuivat pahviset rapuhatut. Rekvisiittaan oli muutenkin panostettu kiitettävästi. 


Tänä vuonna maistoimme muutamia potentiaalisia rapuviinejä. Omaan suuhuni parhaalta maistui Cono Sur:in Single Vineyard riesling. Pidän kovasti petroolisuudesta viineissä ja tässä sitä oli.

2 kommenttia:

  1. Ah, rapuja! On ne niin hyviä! Ja mielestäni parhaimillaan juuri niin perinteisesti - paahtoleipää, voita, tilliä ja rapuja. Ei siinä muuta tarvita. Ja se paras maku tulee niitä saksia imeskellessä.

    VastaaPoista
  2. Taitaapa tulla rapuilu-välivuosi, näyttäis aivan siltä. Yhyyy....

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin