torstai 1. tammikuuta 2009

Ottamassa vastaan vuotta 2009
Vuosi 2008 vaihtui lepppoisasti ihan kotonamme. Vieraaksi saimme siskoni miehensä kanssa ja toki mukana menossa oli myös heidän vatsassakasvuuvaiheessa oleva "Poikanen".

Nautiskelimme vuodenvaihteen kunniaksi kiinalaisia herkkuja ruuaksi ja vähemmän kiinalaista herkkua jälkiruuaksi.
Kevätkääryleet nauta-kasvistäytteellä

Nuudelipaneroidut jättikatkaravut tomaattidipillä

Paistettua kiinankaalia

*
Kahdeksan jälkeen - suklaakakku

13 kommenttia:

 1. Onnistuit ottamaan hyvät rakettikuvat. Tosi hienot.
  Tarjottavakin on maistuvaa ja kattaus kaunis.

  Hyvää Uutta Vuotta 2009 !

  VastaaPoista
 2. Kaunis kattaus taas :)

  Hyvaa Uutta Vuotta koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. arleena: Mieheni on ottanut rakettikuvat jalustalla. kävimme katsomassa kaupungin järjestämää ilotulitusta Espoonlahdessa ja kuvat ovat siis sieltä.

  Oikein hyvää Uutta Vuotta sinullekin arleena!

  Susa: kiitoksia Susa! tykkään itsekin kovasti tuosta "liinasta". Se on oikeasti päiväpeitto, kun kiinalaisilla pöytäliinamyyjillä ei ollut pöytäämme tarpeeksi isoa liinaa ;D

  Hyvää Uutta Vuotta teidänkin perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ihania herkkuja teillä on ollut tarjolla. Nuo kevätkääryleet kuulostavat tosi hyviltä. Pitäisi joskus itsekin tehdä niitä..

  Katselin, että teillä taitaa olla samanlaiset keittiön tuolit kuin meillä :D Jos on pöytä samaa sarjaa niin sitten on pöytäkin.

  VastaaPoista
 5. Rossana: kevätkääryleet OLIVAT hyviä. suosittelemme lämpimästi!

  Keittiön pöytä ja tuolit ovat Esse-sarjaa (tai ainakin jotain hyvinpaljon samantapaisen kuuloista :)). tykkäsimme aikoinaan siitä, että pöytä oli reippaan metrin leveä erotuksena "vain" 90 senttisiin ja että jatkopaloja saa monta. Tosin meillä on vain kaksi, mutta tähän asti ovat riittäneet mainiosti.

  VastaaPoista
 6. Onkos tuo pöytäsetti Iskusta? Mulla ei ole kyllä mitään hajua minkä niminen tuo omani on kun ostohetkestä taitaa ola n. 8-9 vuotta..

  VastaaPoista
 7. Ei ole Iskusta. Omamme ostimme muistaakseni sen nimisestä liikkeestä kuin em-kaluste. on ihan kotimaista plaatua! me ostimme omamme noin 6 vuotta sitten.

  VastaaPoista
 8. Blogisi on juhlavan herkullinen. Musta taustana nuo ruokakuvat pääsevät oikeuksiinsa. Tuli oikeasti ruokahalu kun katseli vaikkei ole edes nälkä.

  VastaaPoista
 9. Minnuli: suurkiitos kommentista. jos nälkä tuli niin ei kun jotain reseptiä toteuttamaan :)!

  mukavaa kun jätit kommenttia!tervetuloa toistekin.

  VastaaPoista
 10. Oikein hyvää uutta vuotta teillekin :) mikäs olisikaan kevätkääryleitä parempaa... ja niitäkään en ole ikinä tehnyt itse :O (myös nuo ihanaiset blinit pitäisi koittaa tehdä joku päivä ihan itse..ajatella että sekin on jäänyt)

  VastaaPoista
 11. Risulinna: emme mekään aiemmin, mutta varmasti teemme toistekin!

  blinejä suosittelen ehdottomasti. helppoa ja huippumaistuvaa. me taas emme ole maistaneet ko herkkua ravintolassa, siis tänä "paksuna" versiona. taitaa jäädä taas tältäkin vuodelta kun viikon päästä lähdetään sinne pastan, pizzan ja risoton luvattuun maahan - nam!

  VastaaPoista
 12. Nyt alkoi tehdä mieli blinejä. Taas yksi asia, jonka haluaisi joskus tehdä, mutta ei ole vielä saanut aikaiseksi (edes ostaa sitä pannua).

  Teillä on ollut herkullisen kuuloinen vuoden vaihde.

  S

  VastaaPoista
 13. S: pannu maksaa kymmenisen euroa ja on kyllä sijoituksen arvoinen. piimäpohjaiset syrnikitkin voi paistaa tällä pannulla, varsinkin jos pienireikäistä valurautaista pannua ei ole.

  herkuttelu on jatkunut vaan kun pakastimen ankat ja sisäfileet on pitänyt upottaa kurkusta alas ;)

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin