sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Hummerinsaksikoru ja muita ihanuuksia

Onneksi on Facebook. Näin siellä kaverini suuntaavan viikonloppuna TOKYOn Joulumyyjäisiin ja kurkkasin mistä on kyse. Innostuin heti. Kyse oli Taideteollisen Korkeakoulun Opiskelijayhdistyksen myyjäisistä, joissa myytiin koruja, grafiikkaa, astioita ja monenmoista muuta ihanaa. Me teimme paljon hurmaavia löytöjä, mutta tässä ruokaan liittyvät.

Ylläoleva kultainen koru lumosi poikamme, joka jo mennessä toivoi itselleen uutta kaulakillutinta. Hanna Porasen kultaiseksi silaama koru on tehty oikeasta hummerin saksesta. Nuori, ihanaääninen nainen kertoi syöneensä hummerit itse tai syöttäneensä niitä ystävilleen. Ei huonompi homma olla tällaisen korumaakarin ystävä! Pohatta Design, hanna.poranen@aalto.fi
Tämä kulmikas sydänmuotti löyti samaiselta Hannalta kuin aiempi hummerikorukin. Esillä oli myös mm. ravunsaksikorvakoruja, suurensuuri dinopiparimuotti ja käpy- sekä kastanjakoruja.
Tämä kaunis lusikasta tehty koru oli minusta hurjan herkän ja arvokkaan näköinen pitsinauhoineen. Taiteilija on Salla Seppälä, http://www.omstart.fi/ .
Jukkaa pelotti jättää minua ja kukkaroani yksin myyjäisiin, joten mies seurasi minua kuin hai laivaa.

Varmasti mennään ensikin vuonna, jos aikatauluun suinkin sopii!

8 kommenttia:

 1. Hoho, hauska hummerikoru!

  Hitsi, minäkin kiinnostuin heti kun näin tuon mainoksen, mutta valitettavasti näin sen vasta maanantaina.:) Sen siitä saa, kun laittaa koneen kiinni ja jää sohvan nurkkaan. Mutta ei sekään ole huono vaihtoehto, toisinaan. :)

  VastaaPoista
 2. Onpas jänniä koruja! Tuo hummerinsaksikoru on kyllä mainio,ja kivasti on lusikkaakin käytetty koruntekoon:-)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi mua harmittaa, olin pois kaupungista ja missasin koko tapahtuman. Mainioita löytöjä! Mutta hei tästä tuli mieleen että millon on Nummelan naistenmessut? (Jukka, älä lue tätä :D )

  VastaaPoista
 4. Nelle : ei todella huono vaihtis.

  Yaelian: tuo lusikkakoru non minusta ihanan herkkä. ihan kuin siinä olisi vesihelmi.

  Jytis: Nummelan naistenmessut ovat 11.12 viikonloppuna. me ei olla silloin valitettavasti kotona, mutta tällä mä kuittasin ne.

  Toisaalta tyhmä hehkutella tällä tavalla jälkikäteen, mutta olisin toki tehnyt tämän postauksen pe illalla jos silloin olisimme paikanpäällä käyneet. Toivottavasti tapahtuma järjestetään taas ensi vuonna!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, ja harmi, ois ollut hauska lähteä yhdessä vähän messuilemaan. Mutta mäpä yritän silti jos pääsisin tänä vuonna!

  VastaaPoista
 6. mulla oli ajatus myös kysyä sua messuille, kunnes näin päivän :(. jonnekin muuhalle sitten!

  VastaaPoista
 7. Taas jäi menemättä aikatauluyhteensopimattomuuksien vuoksi, ja nämä kuvat nähtyäni harmittaa entistä enemmän!

  VastaaPoista
 8. Joulun aikaan on niin paljon myyjäisiä ja muuta mielenkiintoista, että kaikkeen ei vain repeä. Se harmittaa välillä kyllä!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin