keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Lettuvinkki


Työkaverini vinkkasi täyttämään letut vuohenjuustolla ja lakkahillolla sekä kermavaahdolla. Vuohenjuuston ystävä Jukka kiitti vinkistä - kyllä maistui, ilman kermavaahtoakin!

10 kommenttia:

 1. Tampereella Vohvelikahvilassa suosikkivohvelini päällä on vuohenjuustoa, mansikkahilloa ja kermaa, AIVAN PARASTA! Olen miettinyt jos sitä vuohenjuustoa ihan pikkiriikkisen paistais...

  VastaaPoista
 2. Ruokahommien Jannalla oli tuohon vuohenjuuston paistoon vallan vinkeän kuuloinen paistovinkki, joka sisältää paahtoleipää .

  Vohvelikahvila olisi varmaan lastemme mieleen, miksei aikuistenkin!

  VastaaPoista
 3. Joo, piti JUST tulla kertomaan, että Tampereen Vohvelikahvilassa saa sitä mansikkahillo-vuohenjuustovohvelia! Ihanaa! Pitää kyllä tehä lettuja ja testata lakkahillolla.

  VastaaPoista
 4. Vohveleissa on ihanaa rapsakkuus, mutta se kestää vain niin hetken...Letut on siinä mielessä "turvallisempaa" tarjottavaa vaikkapa jälkiruuaksi, niin kaikki voivat nautiskella yhtä aikaa.

  VastaaPoista
 5. varmasti toimii. ite olen jollain jatkojen aamulla syönyt pinaattilättyjä joilla oli vuodenjuustoa, mahtavaa

  VastaaPoista
 6. Tampereen vohvelikahvila on niiiiiin ihana, pienuudessaan aivan übersuloinen.

  Minäkin olen joskus syönyt pinaattilettuja vuohenjuustolla ja sitten tuoreita mansikoita ja vuohenjuustoa. Tuo lettuhässäkkä on pakko kokeilla. Kiitos!

  VastaaPoista
 7. aleksi: menis sit varmasti myös nokkoslettujen kanssa! Nyt täytyy kyllä kysyä että ruvettiinko jatkoilla tosiaan paistamaan lettuja vai löytyikö ne jääkaapista?

  Hannele: Letut voilla paistettuna ovat kyllä hyviä melkeinpä minkä kanssa vaan tai ilman mitäänkin :).

  Jytis: Vuohenjuuston ystävä taitaa löytyä sinustakin :)

  VastaaPoista
 8. Voi ei, tämä idea on taivaallinen! Voi ei siksi että olen koittanut vähentää herkuttelua. No, ehkä voisin hemmotella vaikka poikakaveria näillä joku päivä.. ja siinä sivussa itseäni. ;)

  VastaaPoista
 9. Sari: Aika ajoin sitä itsekin päättää vähentää herkuttelua, mutta kun päätös ei ole tarpeeksi ponnekas...;)

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin