maanantai 17. kesäkuuta 2013

Miten ne voi tykätä toisistaan?

Pure Bistrossa syödessämme haarukoimme yllättävää yhdistelmää: pinaatti ja tilli pussailivat lautasella toisiaan sulautuen suussa yhdeksi hienoksi mauksi. Muistelimme silloin, että Kööpenhaminan Fiskebarissa tilli teki tuttavuutta onnistuneesti valkosuklaan ja omenan kanssa, joten mitäköhän voimme odottaa seuraavaksi tuolta usein kaloihin yhdistetyltä yrtiltä? 

Kotona laitoimme kasvihuoneessa rehottavaa, mehukkaan rapsakkaa pinaattia yhteen tillin kanssa risoton alle. Muhinoi hyvin näinkin. 

2 kommenttia:

Tusla kirjoitti...

Tilli on kyllä jänskä kaveri. Sopii yllättävän moneen menoon, vaikka itse sitä tuuppaa yleensä vaan sinne uusien perunoiden kattilaan ja satunnaisiin kalajuttuihin. Pitäisi oikein ryhdistäytyä sen kanssa ja heittäytyä kokeilemaan! :)

Merituuli kirjoitti...

Näköjään käykin. Itse ollaan myös oltu aika "kaavoihin kangistuneita" tämän yrtin kanssa.

Blog Widget by LinkWithin