sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Kohvik Moon Tallinnassa

Jo mainostetulla reissullamme Tallinnaan poikkesimme lounaalla venäläisravintolaksi tituleeratussa Kohvik Moonissa. Paikka on hiukan vanhan kaupungin ulkopuolella, mutta olisi ollut kävellenkin täysin käytävissä. Etukäteisvaraus oli hyvä juttu, sillä neljän hengen porukatkaan eivät saaneet enää lennosta paikkoja tähän Viron 50:n parhaan ravintolan joukossa olevaan paikkaan. 
Minä otin alkuun pierogeita. Tykkäsimme Jukan kanssa molemmat paljon kana-kasvistäytteisestä piirakasta, lohikin oli ok. 
 
Jukka lusikoi alkuun soseutettua hernekeittoa savukalalla. Olipahan kaunista ja hyvää! Ohessa tarjoiltiin paikan leipää, johon emme tuoreena ihastuneet, mutta rapeaksi paistettuna se upposi oikein hyvin. Jukka kiitteli (autoilevana) alkoholittoman oluen raikasta makua. 

 
Poikamme valitsi listalta lasten kana-annoksen. Pikkumies tykkäsi kokonaisuudesta kovasti!

Tyttäremme valitsi lastenlistalta kermaista juustopastaa, joka oli koko seurueen mielestä oikein hyvää. Lasten annokset olivat hyvin maltillisia hinnaltaan, vain 2-4 euroa ja oikein passelin kokoisia.

Jukan valinta, päivän kala, tarjoiltiin uppomunan ja kurpitsapelmenien kanssa. Mies huokaili ruokaonnesta tätä syödessään.

Oma ankkani ei ollut ihan optimaalisesti kypsennetty, sillä roseeta pintaa ei löytynyt lainkaan. Silti ankka oli hyvää.Maa-artisokkapyree toimi hienosti!
   
 Kohvik Moon oli eri huoneissa hyvin eri tunnemainen. Sisäpihalta löytyi myös pieni terassi.
Lapset ottivat jälkiruuaksi jäätelöä, joka tarjoiltiin yllätykseksi marengin kanssa. Koristeena oli syötäviä kukkia. 
Tarjoilu paikassa oli alkuhitauden jälkeen ystävällistä. Koko perheen lounas maksoi hyvin kohtuulliset 58 euroa sisältäen kaikki ruuat ja juomat. Suosittelemme Kohvik Moonia lämpimästi!

4 kommenttia:

 1. tää on mullakin blogissa tallinnna kohdalla suositeltujen listalla - ehdottomasti lempiravintolani kaupungissa! ruokaan tai palveluun en ole koskaan pettynyt, mutta se ilmapiiri on jotenkin ihan parasta: siinä paikassa on aina sunnuntai :-)

  VastaaPoista
 2. Sinulla olikin kiva koonti blogissasi ravintoloista maailmalla http://www.andalusianauringossa.com/p/muu-maailma.html

  Listaltasi löytyy näköjään myös Leib, jossa kävimme sitten illallisella. Aivan ihana paikka sekin.

  VastaaPoista
 3. Näyttää maukkaalta :) Tuo alkukeitto näyttää ainakin kuvassa aika isolta annokselta kun nuo pääruoatkin näyttäisi olevan ihan mukavan kokoisia, näin pieniruokaisena taitaisi olla jopa liikaa :) Ja aina pitää olla tilaa jälkiruoalle :D

  VastaaPoista
 4. Meille ruuat olivat passelin kokoisia, mutta me olemmekin aika kovia syömään. Tällä kertaa jätimme aikuisina jälkiruuat väliin, sillä illallinen oli varattu jo (turhan) pian. Aina kyllä pitäisi olla tilaa jälkiruualle, siinä samaa mieltä kanssasi!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin