lauantai 18. huhtikuuta 2009

Lahjaksi menu


Pastapään isälle on aina niin kovin vaikea keksiä lahjaa. Hän itse lahjoo lapsiamme ja meitä ahkerasti, joten haluaisimme toki antaa jotain takaisinkin. Synttäreiden taas lähestyessä mietimme kovasti mitä antaa, kunnes päädyimme meikäläisittäin tällaiseen juhlavampaan ateriaan. Nautimme aterian yhdessä tänään kotonamme auringonsäteiden säihkyessä. Onnea siis vielä papalle ja pitkää ikää!

Synttärimenu papalle

tervasiirappigraavattu lohi
*
parsaa
sisäfilepihvi
*


(Reseptejä kirjoittelemme huomisesta alkaen, kun kupu on tyhjempi ja mieli reippaampi. Nyt aiomme vain lösähtää sohvalle ja nautiskella leffasta.)

12 kommenttia:

 1. Kyllä kuulostaa menu uskomattoman herkulliselta.Reseptiä odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Herkullista.. ja parhaimpia lahjoja.. Odotan jo reseptejä kovin.. :)

  VastaaPoista
 3. olimme itsekin kovasti tyytyväisiä menuruokiin sekä itsenäisinä osina että kokonaisuutena.

  parmesaniperunalettujen paistamista oikeanlaisen pinnan aikaansaamiseksi pitää vielä harjoitella, muuten kaikki meni aika nappiin. onneksi!

  tässä lahjassa oli kivaa myös se, että pääsi itsekin nauttimaan :).

  VastaaPoista
 4. Hauska lahjaidea, ollaan samaa sovellettu usein isän- ja äitienpäivinä! Odotan mielenkiinnolla postausta jälkkäristä!!

  VastaaPoista
 5. Jonna: meillä noita päiviä vietetään aina vain oman perheen kesken, mutta juhla-ateria on silloin olennainen osa päivää.

  Jälkkäripostaus ei sisällä mitään uutta - sinulle. on meinaan oma reseptisi :D

  VastaaPoista
 6. Huh miten herkulliselta kuulostaa jo paperilla! Ihana lahjaidea tosiaan :) jään kieli pitkällä odottelemaan eritoten noiden parmesaaniperunalettujen ohjetta..

  VastaaPoista
 7. Sanna: parmesaaniperunalettujen ohje tullee huomenna tai viimeistään tiistaina. tivottavasti maltat odottaa siihen saakka! (tai jos omistat Marko Koskisen Passionen, kurkista sieltä ;))

  VastaaPoista
 8. Ihan mieletön menu, kuola valuen täällä lueskelin ja katselin kuvia! Tällaiset lahjat on mielestäni juuri niitä parhaita.
  Mulla on ihan sama juttu junppasalilla, selailen lehdistä aina ruokasivut esille. Silmänruoan voimilla sitä jaksaakin hienosti pumpata :D

  VastaaPoista
 9. hannn: kiitos, olimme menuruokiin itsekin kovin tyytyväisiä!

  tai sitten jaksaa pumpata sen voimalla, että voi hyvällä omallatunnolla syödä taas jotain ;)

  VastaaPoista
 10. Hum, enää vajaa kuukausi omaan syntymäpäivään, mitenhän laajaa menua sitä kehtaisi toivoakaan :D

  VastaaPoista
 11. Jams: riippuu muista lahjoista ;). ei vainen, joka tapauksessa nyt kolmen lajin menu! ja jos päälliskauppaan tulisi vielä keittiön jälkikäteen puunaus kun itse drinksuttelet soffalla, ei kai voi enempää toivoa!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin