maanantai 19. huhtikuuta 2010

Pikaruokaa arjen keskelle mausta tinkimättä

Tässä annoksessa ei ole juurikaan uutuusarvoa. Se vain oli niin upean värinen ja makuinen, että halusin jakaa sen kanssanne.

Piffeihin sain upotettua loput punajuurisoseesta, jota tein alunperin muffinsseja varten. Muuten jauhelihapitoisten möllyköitten kanssa edettiin simppelillä munia ja suolaa lihan sekaan tyylillä pannulla öljyssä paistaen. Fenkolinsiemenet ovat nykyään ihan ehdoton lisä, kun niitä kerran PrinsessaVeeran ehdotuksesta tuli kokeiltua. Niitä siis lisättiin nytkin morttelinuijimisen jälkeen.
Pihvit asetettiin lautaselle pinaatin ja jäävauorisalaattien ylle, kun vifferkäisille ensin oli loroteltu balsamicoa.

Makukokonaisuuden kruunasi kypsennetyt valkoiset parsat, joille vuolin hiukan voita ja ripsin suolankukkia. Pidän enemmän vihreiden parsojen ulkonäöstä, mutta päädyin kaupan valkovoittoisen valikoiman vuoksi näihin. Lilat nuput ovat kyllä yliherkät, jos tarkemmin katsoo.

Kaikki tämä oli alta vartissa valmis, kun punajuurisose odotti jo valmiina jääkaapissa.

3 kommenttia:

  1. Punajuuri on jotenkin vähän vaikea juures. Siihen nähden miten hyvää se on sitä tulee käytettyä ihan liian vähän. Kaiken lisäksi se vielä näyttää värinsä puolesta hyvältä.

    VastaaPoista
  2. Chez Jasu: no mua harmittaa täällä meidän huudeilla tuossa juureksessa se, että sitä täytyy ostaa muovipussillinen kerrallaan.

    väri on kertakaikkisen upea, kauniin syvä! ja mausta tykkään myös.

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin