lauantai 3. huhtikuuta 2010

Keväinen Pääsiäismenu

Olemme viettäneet perheen kanssa oikein rentouttavaa ja herkullista Pääsiäistä tähän asti ja sama jatkunee edelleen.

Pitkäperjantain menu esitellään tässä. Ohjeet ruokiin tulevat taas erikseen, jahka ehditään nautiskelultamme naputtamaan.


8 kommenttia:

 1. Voi miten kauniin herkulliset kuvat! Ja tuo jälkiruoka näyttää erityisen taivaalliselta!

  VastaaPoista
 2. Virpi: se oli! kertastkaikkijjaan. nyt suuntaammekin pian ulos nuotiomakkaranpaistoon - nam sekin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana menuu kertakaikkiaan! Ja te jo ehditte tuota mustikkalimoncello-kastiketta kokeilemaan :)

  Minustakin risotto on mainio lisäke liha- ja muille ruuille, ja syödäänhän Italiassakin sahramirisottoa osso buccon kanssa :P

  VastaaPoista
 4. hannn: tuo osso bucco taitaakin olla ainoa poikkeus säännöstä, ymmärtääkseni. mutta kuten sanoin, kukin tyylillään ja miten parhaimmaksi näkee. syödään meillä toisinaan risotto erikseenkin, mutta esimerkiksi tässä meuussa liha olisi kaivannut vaikkapa pinaattia tai muuta kylkeensä. olisi ollut turhan yksioikoinen ihan pelkästään, MINUN MIELESTÄNI. (tämä "pohdinta" siksi että saimme taannoin kommentteihin noottia kun syömme risoton lisäkkeenä, emme omana ruokalajina)

  VastaaPoista
 5. Ihania juttuja olette kokanneet ja kiva kun lammas onnistui. Minulla lampaan kypsennys on vielä edessä - nyt Hän lepää vielä punaviinissä. :)

  VastaaPoista
 6. Onnistui kyllä, ja maku ylitti odotukset vaikka noin simppelisti edettiinkin. Lammas on kyllä ylihyvää!

  Mielenkiintoista nähdä mitä Hänestä sitten tulee :).

  VastaaPoista
 7. Mikä ihana menu! Raikas, keväinen ja herkullinen! Itse en vieläkään saanut lammasta pääsiäisenä, mutta ei se mitään.. Syön silmilläni! :)

  VastaaPoista
 8. Sitruunainen: olimme itsekin menun tyytyväisiä sekä osioina että kokonaisuutena. Keväisyyttä korosti entisestään kaunis auringonpaiste, joka helli meitä Pääsiäisenä.

  sinulla pruukkaa olla melkoiset herkut muutenkin, että kai se antaa anteeksi sen lampaanpuutteen ;). mieltäni on kutkuttanut jo jonkin aikaa jänisreseptisi...en tiedä koskaan moista saaneeni.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin