tiistai 6. heinäkuuta 2010

Älä tule paha kakku...tuli ruma kakku!

Meille tuli taannoin ruokavieraaksi perhe, jolle päätin pyöräyttää Jauhot suussa-blogissa näkemäni upean browniespohjaisen mustaherukkakakun. Siis pyöräyttää - hah! Lopputulos oli hyvinkin rypistyneen oloinen, vaikka kakun reunan piti olla silkoisen sileä ja pinnan kiiltää kuin paraskin peili.

Pakastaminen ei minun kohdallani johtanut toivottuun lopputulokseen, joten vastaisuudessa tyydyn jääkaappisileisiin pintoihin.
Yritin paikata tilannetta ottamalla kuvan pelkästä koristeesta, mutta sekin tarkentui ihan muualle kuin halu oli. Plääh!

Maku oli silti kohdallaan, joten silmät kiinni ja nauttimaan!

13 kommenttia:

  1. No ainakin maku oli kohdallaan,eikä tuo nyt ihan katastrofaalisen näköinenkään ole;D

    VastaaPoista
  2. Taisit unohtaa styroksin ja hiuslakan. ;)

    VastaaPoista
  3. Onneksi maku ei kärsi vaikka kakku näyttäisi vähemmän malliltaan. :) Ja Maku On Tärkein!

    Celen kommentti oli myös tosi osuva, hymyilin sille täällä :)

    VastaaPoista
  4. Yaelian: turha yrittää pehmittää. on se nyt vaan ruma :D.

    cele: ai perhana! niinpä unohdin. ehkä se olisi paikannut tilanteen, ainakin kiiltävyyden osalta.

    Nelle: Maku On Tärkein!

    VastaaPoista
  5. et kai kiilteineen pakastanut? se ei tykkää pakkasesta. mutta hyvä että maistu silti :)

    VastaaPoista
  6. No mutta väri on ainakin ihana:). Ja mahassa se menee kauheeks joka tapauksessa:D.

    VastaaPoista
  7. aleksi: no pakastinpa hyvinnii, mutta huomasin kyllä ettei se oikein siitä tykännyt :D.

    Kirsikka: ihanaa kun te kaikki haette tästä jotain positiivista vaikka väkisin :).

    VastaaPoista
  8. Mä oon ihan kamala, mutta musta on ihanaa kun näitä sattuu joskus toisillekin :D
    Suloisia nuo pikkukukkaset tuossa päällä! Mitä hyö mahtaa olla, nyt ei kykene tunnistamaan?

    VastaaPoista
  9. Rva Patalintu: eiköhän näitä satu kaikille..eikö :)?!

    Pikkukukkaset ovat sitruunatimjamin kukkia. se on ihana yrtti, jonka ostin taimena tuossa kuukasi (?) takaperin.

    VastaaPoista
  10. Oon kyllä aina työntänyt kiilteineen päivineen pakkaseen, en kyllä silloin enää kovin kauaa pitänyt pakkasessa, mutta hyvin on silti toiminut. Mikähän siinä nyt sitten mättää? Ihme juttu.

    Onneksi maku se kuitenkin ratkisee, kuten yllä todettukin!!!

    VastaaPoista
  11. tiedätkös Jonna, nuo oli niitä kakkuja kun KAIKKI menee pieleen -paitsi onneksi se Maku.

    en vain saanut niitä reunapapereita tarpeeksi tasaisesti ja lopputulos oli "rustiikkisen aaltoileva" ;). kiille ei ollut kiiltävä, vaan nupuliaisen kupliva ja epätasainen - phuuuh!

    VastaaPoista
  12. Ai mäkin oon tehnyt noita kaikki pieleen -kakkuja. Ei kovin mieltä piristävää, varsinkaan jos on vieraita tulossa...

    Mut rustiikkisen aaltoilevahan on hieno :)

    VastaaPoista
  13. jos tykkää :). ei kyllä uskois että sullakin menee pieleen...mutta kai sitä kaikille tekeville sattuu!

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin