tiistai 2. marraskuuta 2010

Synttärit ilman kakkua, keiloilla

Saimme taannoin tekstiviestin, jossa kehotettiin varaamaan yö tai kaksi hotellista Helsingissä, kaverimme synttäreiden kunniaksi. Näin teki lopulta 16 tyyppiä, joiden seuraan me liityimme lauantaina. En mene tarkempiin yksityiskohtiin (se ei olisi kenenkään edun mukaista) mutta sanotaanko että hauskaa oli koko rahan edestä.

Päivään sisältyi keilaamista Kampissa ja palkintojenjako hotellilla. Meille pokaali ei muuttanut, mikä oli toisaalta hyvä. Palkinto jaettiin meinaten kehnoimminkin keilanneille, kaiverruksella Bowling champion 2010 - NOT!
Siitä siirryimme syömään Manalaan. Ravintolasta jäi mieleen vähintäänkin ontunut tarjoilu ja herkullinen villisika-annos (niin saksalaista kuin olikin).
Hyviä tuliaisia kotiin muksuille nuo drinkkitikut

Manalan yläkerrassa nautimme stand up-komiikasta naurun säestyksellä. Kumma vain että sama naurettava meno jatkui vielä varsinaisen shown jälkeenkin.

3 kommenttia:

 1. Palvelu kuuluukin vähän ontua Manalassa. :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan Veeraa, se ontuva palvelu jotenkin kuuluu Manalaan... :)

  VastaaPoista
 3. No sittenhän se meni niinkuin piti :). Me maalaiset ei vaan tajuttu. Päivänsankarille kävi vaan ohraset kun meinas jäädä alkukeitot saamatta. Jälkiruoka jäi.

  Tuolla Manalassa loistokasta on kyllä se, että ruokaa saa valomerkkiin asti.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin