maanantai 9. toukokuuta 2011

Ruokapuoti Lumo

Meillä asuu ystäviä ja kavereita pitkin Suomea. Välillä harmittaa ettei ihmisiä näe useammin, mutta on ystävien hajallaan olossa puolensakin: silloin nimittäin tulee harrastettua kotimaanmatkailua ikäänkuin vahingossa.

Rauman ystävien luo suunnatessamme kävimme tutustumassa myös Ruokapuoti Lumoon Vanhassa Raumassa. Puodin nettisivulta saimme lukea, että myytävänä tuolloin olisi myös vasikan poskia. Tilasimme niitä jo etukäteen, samoin kuin Ahopellon Savu-Armasta, joka on savustettu aidolla lepällä. Vasikka sujahti pakkaseen odottamaan haudutteluintoa, mutta savuisaa juustoa maistelimme heti - aivan hurrrjan hyvä, selkeän savuisa, pehmeä maku!   Mukaan ostettiin toki muutakin, esimerkiksi Sonnentorin laakerinlehtiä ja raikasta Cider Housen simaa.
 Puoti oli tulvillaan mitä kiinnostavampia tuotteita ja innovatiivisimpia lamppuja.

 Esillepano oli kaunis ja palvelu asiantuntevaa.
Suosittelemme puotia lämpimästi mikäli Raumalle osutte - tai jopa siellä asutte!

10 kommenttia:

 1. Raumalle meillä ei tule asiaa äkkiseltään, mutta näyttää tosi kivalta puodilta. Minä kävin tässä taannoin pääkaupungissa ja tutustuin Juuren puotiin ja ravintolaan sekä kotimatkalla Heinolan Heilaan. Kaikki osoittautuivat tosi kivoiksi, Ravintola Juuri aivan loistavaksi ruokailupaikaksi.

  Kommentoin aiemmin nimimerkillä Uusano, nyt oman blogin perustamisen jälkeen tällä uudella Campasimpukka-nimimerkillä. :)

  VastaaPoista
 2. Ompas kiva että sinullakin on blogi. Minäkin tykkään kovasti noista kaikista paikoista. Mitä maistoitte Juuressa?

  VastaaPoista
 3. Otin kaksi alkuruokaa, toisessa oli poronsydäntä ja toisessa haukitartaria, kumpikin oli oikein hyvää. Pääruoaksi otin Viskilän kukonpoikaa ja siitäkin pidin tosi paljon. Kaupasta ostin mukaan pekonia ja ruisleipää, oli vähän hassu olo olla matkalla pääkaupungissa ja palata kotiin autonperä täynnä ruokaa (no täynnä ja täynnä) ihan kuin jonnekin pula-alueelle menisi, kun ihan Jyväskylään asti palasin:))

  VastaaPoista
 4. Se pintasavustettu poronsydän on vaan niin <3 !

  Minulla on monesti sama olo - ei tarvitse kummastikaan liikahtaa niin takarontissa on kylmälaukku kylmäkalleineen valmiina vastaanottamaan lihoja, juustoja, kasviksia...:).

  VastaaPoista
 5. Ruokamatkailua:) Uusi trendi? Vai aika vanhakin?

  VastaaPoista
 6. Kieltämättä "ruokamatkailu" on vienyt mielenkiintoisiin paikkoihin ja sitä on tavannut hienoja ihmisiä. Sekä saanut herkutella :).

  VastaaPoista
 7. Hei! Kaunis blogi! Täytyykin laittaa vinkki korvan taakse, kun seuraavan kerran menen siskoa katsomaan Raumalle.

  VastaaPoista
 8. Minäkin kävin viimeisellä Suomi-reissullani ihanassa ruokakaupassa, nimittäin Helsingin Eat&Joy:ssä, ja pidin aivan valtavasti! Laitoin vähän asiaa kaupasta edelliseen postaukseeni, tuli tosiaan ostettua mukaan vähän vaikka mitä!! :) Muutama tuote näyttää olevan sama kuin Rauman kaupassa, esim. nuo mustikkatryffelit, joita oli myynnissä myös Eat&Joyssa, harmi vain kuin en tullut maistaneeksi... Lisää tällaisia puoteja!! :D

  VastaaPoista
 9. En minäkään ole maistanut noita tryffeleitä, mutta ehkä ensi kerralla...

  Lisää tällaisia puoteja, samaa mieltä - myös Vihtiin :)!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin