sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Messi Bake shopKävimme kutsusta tutustumassa Uudessakaupungissa alkukesästä avatussa Messi Bake Shopissa. Meidät vastaanotettiin iloisella hymyllä. Saimme valita kahvilanomistajan piikkiin vitriinistä eniten himottavia juttuja.
Minun valintani osui kesäiseen valkosuklaa-mansikkacupcakeen. Kun hämmästelin kuorrutteen kiiltävyyttä (jota kakkoskameramme ei oikein hyvin toista) minulle kerrottiin sen olevan marenkia. Kuorrute oli kreemivastaavia kevyemmän oloinen. Leivosten kohdalla kaloreita nyt on turha laskea! Minua kiinnostaa aina leivotaanko voilla ja täällä kahvilassa tehdään niin, laktoosittomasti. 

Mustikkamuffinssissa oli reilusti mustikkaa, mikä tietysti on hieno asia. Tytsy tuumasi valinnastaan: " Maistui hyvältä ja kuorrute oli superhyvää!"
Poitsu tuumasi omasta valinnastaan: "Se leivos oli kyllä hyvää! Ruskeat karkit eivät olleet mun mieleen."

Me keskityimme kahvilan makeaan antiin, mutta suolaisiakin on tarjolla. Messi Bake shopista saa myös lounassalaattia ja -keittoa. 
Jälkeenpäin harmittelin miksen tajunnut pyytää maistiaispalaa kalaisesta voileipäkakusta. Sitä on jotenkin niin häveliäs että jos kakkua ei kerran ole aloitettu...
    
Kahvilassa oli huomioitu myös gluteeniton, maidoton ja munaton ruokavalio. Siskoni tuumasikin asiasta kuultuaan, että he hakevatkin juhlia varten sieltä muutaman baakkelsin erityisruokavalioisille niin ei tarvitse sillä asialla kummemmin päätään vaivata. 
   
Kahvilantyttöjen hienot essut on tehty Turussa toimivassa Boutique Minnessä

Saimme mukaamme vielä erilaisia toivomiamme baakkelseja. Pidin kovasti korvapuusteista! Siskon poika veteli kaksi keksitikkaria, joten ne taisivat olla hänen lemppareitaan. 

Kiitokset Messi Bake Shopin väelle, joka tarjosi meille mukavan kesäisen kahvihetken!

3 kommenttia:

 1. Onpas erittäin hieno homma että erityisruokavaliot on otettu huomioon. Kahvilasta saa myös mahdottoman isoja jäätelö annoksia kauniista astioista,nami.

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi ja ihania kuvia! Kiitos teille mahtavasta blogista :)

  VastaaPoista
 3. Ano: Siskoni oli käynyt kahvilassa ja keroti samaa jätskiannoksista.

  Ano2: Lämmin kiitos kommentista. Kuvat eivät nyt olleet ihan parhaimmillaan, kun paras kameramme oli Jukan matkassa mukana toisaalla.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin