maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kalastajakylä Mui Ne, Vietnam

 
Hektisen ihanan Ho Chi Minh Cityn jälkeen suuntasimme rannikolle, määränpäänä Phan Thietin seutu. Tämän postauksen kuvat ovat Mui Ne:sta, jonne teimme yhtenä päivänä reissun paikallisten busseilla. 
Bến tàu Mũi Né on huippupaikka nähdä värikkäitä kalastusaluksia silmänkantamattomiin. Vaikka saavuimme paikalle vasta yhdentoista aikoihin, oli paikalla vielä muutamia ahkeria naisia irrottelemassa simpukan lihoja. Aamulla satamassa käy kuulemma kuhina kun mereneläviä kaupataan ja lajitellaan. 


Mui Ne:n rannalta löytyi hyvinkin kauniin värisiä ja muotoisia simpukoita.
Kävelimme myös hetken Mui Ne:n kaduilla ihan vain ihmettelymielessä. 

Tämän grillin kohdalla tytöllämme paukahti yhtäkkiä nälkä, enkä ihmettele yhtään. Grillatusta possusta tuli huumaavan ihana tuoksu. 

Ja hyväähän se oli!
 
Keittiön ja jakelupisteen touhuja oli todella mielenkiintoista seurata. Jossain vaiheessa tyttäremme huudahti ihastuneena: "Tuolla meni ihana hiiri!" osoittaen keittiön suuntaan.

Tässä lähtee paikallinen lounaskuljetus jonnekin. Jalkatilassa on säkillinen erilaisia maustekastikkeita ja keittoja pusseissa. 

4 kommenttia:

 1. On kyllä melkoisen erilaista kun meillä täällä Suomessa! :)
  Tykkään katsella tälläisiä kuvia ja lukea kertomuksia ulkomailta, koska tiedän että itse tulen tuskinpa koskaan mihinkään kovin kauaksi matkustamaan.

  VastaaPoista
 2. On, erilaista, kiinnostavaa, mieltä kiihdyttävän hienoa. Sinäkö et ole kaukomatkailusuuntautunut?

  VastaaPoista
 3. Minä olen enemmän sellainen patikoija henkinen, luonnossa liikkuja ja tykkään lomilla lähteä sellaiseen paikkaan missä näitä asioita voin harrastaa. Viime vuodet lomat on suuntautunut lappiin. Kaiken lisäksi mies on intohimoinen kalastaja, joten hänenkin mukaansa lomia on suunniteltu! :)
  Toukokuussa lähdemme viikoksi Ruotsiin, Gotlantiin ja sinnekin kalastuksen perässä, mutta itse aion koiran kanssa koluta kaikki hienot kävelyreitit koko saarelta! :)

  VastaaPoista
 4. Ihmiset on kyllä matkustushaluiltaan(kin) niin kovin erilaisia. Hienoa on kun löytää sen oman juttunsa ja varsinkin kun perheet ja pariskunnat löytävät yhteisen sävelen tässäkin asiassa.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin