tiistai 3. helmikuuta 2015

Maksettu tutustuminen johti rakkauteen

Maistettuamme Lanfranchin sitruunaista oliiviöljyä se oli menoa. Ihastuimme ihan älyttömästi tähän helppokäyttöiseen valmissekoitteeseen ja käytämme sitä nyt melkein päivittäin. 

Kaikki alkoi siitä kun olimme mukana Blogiringin kampiksessa jossa testasimme erilaisia Lanfranchin öljyjä. Monien muiden vaihtoehtojen lisäksi kokeilupakettiin kuului sitruunainen oliiviöljy, jota lorautimme ensin kai salaattiin. Raikkaus ja selkeä sitruunaisuus hurmasi meidät ja sitä myöden tätä oliiviöljyä on löytynyt vaikka mistä: uunikypsennetyn kalan sisältä perunan ja fenkolin kaverina, couscousia sulostuttamassa, erilaisista salaateista...erityisen hyvää tämä oliiviöljy on paistetun  lehtikaalin kanssa. 

Jotenkin aika mainio juttu, että kampiksien myötä voi löytää itsekin uusia tuotteita jotka jäävät pysyvästi omaan keittiöön. Mainiota on sekin, että tätä oliiviöljyä saa lähimarketistamme kohtuuhintaan. 

5 kommenttia:

 1. Meillä testistä omaan keittiöön jäi pysyväksi se valkosipulilla maustettu oliiviöljy. Aivan mahtavaa kamaa, pitääkin kokeilla tuota sitruunaista. Sitä ei vaan meidän lähikaupassa ollut viimeksi kun katsoin, eikä kuulunut silloin testisettiin. Mutta nuo kaikki maustetut on kyllä tosi hyviä, on oikeasti makua kerrakseen :)

  VastaaPoista
 2. Joo, siitä chilisestä oikein yllätyttiin miten paljon luvattua makua oli! Minä sitten tykkään siitä että tuotteista myös löytyy luvattua makua!

  VastaaPoista
 3. Sama juttu, olin mukana kamppiksessa ja nyt pitää käydä kaupasta etsimässä lisää. Sitruunaöljyä käytin erityisesti amerikkalaisissa pannukakuissa, toi kivaa säväystä mustikkapannareihin :)

  VastaaPoista
 4. Eikös olekin herkkua :) Meillä samainen sitruunaöljy on ollut käytössä jo vuosikausia. Sitä löytyy aina öljyvalikoimasta. Toinen suosikkini Lanfranchilta on ihana paahteinen seesamiöljy.
  T Susanna Bad Mama's Kitchenistä
  http://badmamaskitchen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Heidi tuo paistamisessa käyttäminen on tosi hieno idea. Käytin heti tänään kalaa kypsentäessä.

  Susanna on juu! Kiitti seesamiöljyvinkistä. Meillä on kuitenkin menossa nyt hyvä luomuinen vastaava.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin