lauantai 28. maaliskuuta 2015

Chilaquiles kasvisversiona ja synttäriarvontojen voittajat

Blogimme synttäriaamu alkoi tänään todella maukkaasti. Blogikamujen Jannan ja Nannan jutuista intoutuneena rakensin meille meksikolaiset aamiaislautaset, chilaquilesit. Versiosta tuli salsaton, vehnätortillainen kun pitäisi olla maissivastaavia ja juustona käytimme ikääntynyttä cheddaria. En siis väitä että homma oli aitomeksikolainen vaan ehkä enemmänkin meidän versiomme chilaquiles-aamiaisesta. 
KASVISCHILAQUILES
kahdelle

2 tortillaa
öljyä friteeraamiseen
lehtikaalia 
2 avokadoa
1 punasipuli (suolaa, sokeria, (omena)viinitetikkaa)
kirsikkatomaatteja
tuorejuustoa
cheddaria
srirachaa
korianteria

Lämmitä öljy pannussa. Pilko tortillat paloiksi ja friteeraa niitä öljyssä muutamassa erässä kunnes ovat kauniin ruskeita. Nosta talouspaperin päälle valuttamaan ylimääräiset öljyt. Frittaa samassa öljyssä myös paloiksi riipimäsi lehtikaalit.
Kuori ja pilko avokadot.
Pilko punasipuli puolikkaiksi renkaiksi. Ripsauta päälle hiukan sokeria, suolaa ja viinietikkaa jotta maku pehmenee hiukan. 
Puolita kirsikkatomaatit. 
Raasta cheddar. 
Kokoa annos laittamalla kaikkea edellämainittua kerroksittain. Nostele päälle vielä tuorejuustonökäreitä, pruuttaa hiukan srirachaa ja nypi korianteripuskasta lehtiä. 

***
Tuhdin aamupalan jäljeen Jukka jaksoi arpoa random.org:ssa synttäriarvontojen voittajat. Lämmin kiitos arvontavoittojen lahjoittajille ja paljon onnea arvontavoittajille! Kiitos myös kaikille arvontaan osallistuneille. Kommenttejanne oli ilahduttavaa lukea! 

uniKatin siipimuki ja pukkan teet lähtevät anonyymille, jonka sähköposti on marsar69(at)luukku.com
Fiskarsin paketti arpoontui henkilölle jonka sähköposti on johansson.a.maria(at)gmail.com
Kolme uutuuskeittokirjaa voitti Teija Hämäläinen

4 kommenttia:

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin