sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

I´m A Kombo hykerrytti

 
Kun yhteen lyödään paljon toisilleen tuntemattomia ihmisiä samaan tilaisuuteen, toivoisi puheen sorisevan ja hymyjen vaihtuvan. I´m A Kombossa tämä toteutui miellyttävän sujuvasti. Olin päätynyt tähän Kööpenhaminalaiseen paikkaan Boschin kutsumana monen muun suomalaisen, ruotsalaisen, tanskalaisen ja norjalaisen bloggaajan tavoin. 

I'm A Kombo on elämysiltoja tarjoava paikka, joka ei halua itseään tituleerattavan ravintolaksi. Nettisivuja etukäteen kurkistaessa en saanut paikasta mitään tolkkua, mutta jo alkuesittelyssä kaikki alkoi selkiintyä. Kiersimme eri "pisteissä" jaetuissa porukoissa. Tarkoituksena ei ollut fiinistellä, vaan rennosti jutustellen tutustua toisiin ja syödä samalla mielenkiintoisia esillepanoja välillä istuen, toisinaan seisten.
Kombon varastomainen ympäristö loi jo puitteet rennommalle menolle, samoin padasta pöytäseurueen kesken jaettu ruoka ja itsekaadettu viini. 
Ruokien maut eivät olleet niinkään mieleenpainuvia, mutta niiden kekseliäs ja erilainen esiinpano oli. Älkääkä ymmärtäkö väärin, kaikki oli kyllä hyvää, mutta kuten jo sanoin, ei maultaan kovin erityistä ja uusia ideoita tarjoavaa. 
Tölkistä nautitut nuudelit saivat minut kyllä hämmennyksiin. Miten niissä voikin olla niin paljon hienoa makua, vaikka ulkonäöltään seos oli pelkkää nuudelia. 
Jälkiruuaksi grillasimme itse pihalla padoissa tikkupullaa, johon tökättiin paiston jälkeen reilu pala juustoa ja kinuskia. Ihan loistolopetus illalliselle.
Saimme aikamoisen tikahduttavat naurut aikaan näistä talon puolesta tarjotuista takeista, jotka väistämättä veivät ajatukset hiihtojoukkueeseen. Tässä talven 2015 hiihtomuotia esittelemässä tikkupullaa mutustavat Hanna, Jani ja Nanna

I´m A Kombo on niitä paikkoja joita on vaikea selittää, se pitää kokea ihan itse. Minusta oli lopulta tosi hauskaa etten tiennyt paikasta mitään etukäteen ja se pääsi yllättämään sosiaalisella ulottuvuudellaan. Tällainen meno sopisi ihan mahtavasti monenlaisiin juhliinkin. Hykerryttävän hauskaa!

Muut bloggaajat ovat kertoneet illasta laveamminkin. 

***
Illallisen tarjosi Bosch ja se oli osa mainiota Kööpenhaminan matkaa jonka aikana lanseerattiin Series 8 uunit.

4 kommenttia:

 1. :(

  Kirjainten väliin tuleva merkki on heittomerkki (', löytyy Ä:n vierestä). Kirjaimen päälle tuleva merkki on puolestaan aksentti, joko akuutti tai gravis, jota tässä on virheellisesti käytetty. Eikö englannintunneilla ole opetettu kirjoittamaan "I'm" oikein?

  VastaaPoista
 2. hahaa. Kumpi noista hiihtotakkisista naisista odottaa kaksosia?

  Oli hieno ilta! Todellakin!

  VastaaPoista
 3. Ano: Itse asiassa ei. Minulla ei aikanaan englannin tunneilla ole ollut ATK:ta :D. Kiitos kuitenkin opastuksesta.

  Ano2: thanks!

  Nanna: Oli kyllä!

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin