perjantai 15. toukokuuta 2009

Arvonnan voittaja on selvillä!

Arvontalappu nostettiin aamulla poikamme toimesta. Hän toimi samalla myös itsensä virallisena valvojana poliisiyöpaidassaan :) Arpaonni suosi tänä aurinkoisena päivänä numeroa 16, joka on...

anneli piilomikkifani

Oikein paljon onnea! Otathan anneli yhteyttä meihin sähköpostitse sivupalkissa näkyvään osoitteeseen, niin saat Mikki- ja cupcaketavarasi heti ensi viikon alusta.

Arvontaan osallistuvien kommentteihin pyysimme mainintaa mieleenpainuneesta postauksesta tai/ja kokeillusta reseptistä. Olimme yllättyneitä siitä miten moni mainitsi lempijutuikseen matkaraporttimme ja niistä vielä Italian höpötykset. Täytyisi siis reissata enemmän, ilmeisesti :). Myös menukokonaisuudet ja kuvat mainittiin mieleenpainuneina.

Erityisen mieluisena pidimme Petran kommentissaan käyttämää ilmausta "elämänmakuisia tarinoita", sillä niitä juuri me haluaisimme teille kirjoittaa ja kokata.

Tuhannesti kiitoksia kaikille kauniista sanoistanne!
Ne kannustavat jatkamaan eteenpäin.

Jutut Orlandosta jatkuvat vielä ainakin yhden postauksen verran, joten siltäosin on helppo vastata matkaraporttitoiveisiinne.

4 kommenttia:

 1. KIITOS-kiitos! Aivan ihana yllätys voittaa arvonnassa. Kiitos viralliselle valvojalle ja arvontalipukkeen ottajalle. Jään odottamaan voittoani ja toivottelen kaikkea hyvää koko perheelle! Hyvää viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 2. anneli: kiitos samoin kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mun on kyllä jäänyt ehkä parhaiten mieleen teidän kokkailuista se lampaan jalka, jolla voititte joskus ruokahaasteen. On pitänyt kokeilla, muttei olla sinne asti vielä päästy!

  VastaaPoista
 4. Nelle: se oli kyllä huippuhyvää! jänskätti kyllä kovasti lopputulos kun sitä niin kauan ja hartaudella tehtiin, mutta onneksi "vaiva" palkittiin.

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin