lauantai 16. toukokuuta 2009

Sunny greetings from Orlando, part 4

Oli siellä Orlandossa muutakin kuin Disneyjuttuja. Yhtenäkin päivänä kävimme Dinomaailmassa :). Sieltä palatessamme lounastimme Cracker Barrel:lla. Paikka tarjosi aamupalaa ympäri vuorokauden ja karppiherkut oli listattu erikseen. Paikan henki oli mainio sisustuksineen ja tarjoilijan aksentteineen. Ruoka oli hyvää ja paljon edullisempaa mihin olimme Disneykulmilla tottuneet.
Itse otin piffisalaatin ilman kastiketta, mutta sinihomejuustomuruilla. Hyvää!
Pastiksen tuhdimpi setti.
Aika mainioita juttuja sisutuksessa. Etukuistilla oli myytävänä keinutuoleja äidille ja pakkohan se oli siihen istahtaa testaamaan miltä tuntuu keinutella tuolilla amerikkalaisella terassilla :).
Jälkiruuaksi omenapiirakkaa ja jäätelöä kinuskilla. Ei tarvinne mainita että maistui.


Floridan suurimmassa kauppakeskuksessa, Florida Mallissa piipahtaessamme söimme meksikoslaishenkistä ruokaa.
Lapsille mainiot, rouskuvan rapeat vohveliperunat (nimityksen opin kyllä vasta Jamsin blogista).
Aikuiset nautiskelivat yllättävän mausteisia pihvi- ja kanatortilloja.


Pastapää toteutti oman haaveensa vierailemalla kerallamme Kennedy Space Centerissä. Näimme avaruussukkulan lähtövalmiina launchpadilla, hienoja 3D leffoja, raketteja ja vaikka mitä! Opimme myös että pulloharjat kasvavat puissa (?):


Spaceshopissa olisi ollut myytävänä mainio sukkulaevässetti.

Yhtenä iltana olimme rättiväsyneinä koko perhe Black Angus steakhousen ovella. Nälkä oli kova, mutta ravintolassa istuminen näytti varsinkin lasten kohdalla kyseenalaiselta. Ilokseni huomasin ravintolan tarjoavan myös take away-sapuskoja ja mehän tarrasimme tuohon mahdollisuuteen heti! Otimme mukaan paneroitua kanaa, salaatteja, T-luupihvin ranskiksilla ja lehmipojan primepihvin keitetyillä vihanneksilla. Kieltämättä ruokailun miellyttävyyttä nakersi kertakäyttöruokailuvälineillä syöminen suoraan styroksilootista, mutta toisaalta olimme huipputyytyväisiä ettei väsyneenä tarvinnut jäädä ravintolaan kiukuttelemaan. Nautimme sapuskat parvekkeella katsellen Disneypuistoista räiskytettyjä raketteja. Tämä oli muuten jokailtainen vartin huvi, joka pisti miettimään niitä taivaalle tussautettuja dollareita...Mutta komialta näytti! Sydämenmuotoiset raketit olivat ehdoton lempparini <3.

Magiella oli komea yrttipuutarha hotellialueella. Aika hyvää mainosta minun mielestäni.

Muuten syöpöttelimme hotellin altaalla vastagrillattuja herkkuja tai otimme jotain pikaista vaikkapa hotellin sporttibaarista. Toukukkaiden Disneypuistopäivien ja Avaruusseikkailuiden välissä oli mukava olla vaan - lapset polskivat altaalla ja itse sai istuskella nauttien auringon lämmöstä.

2 kommenttia:

  1. Kivasti olette herkutelleet, kivoja kuvia siitä! Cracker Barrelissa olen minäkin kerran syönyt, mainiot tosiaankin ne ravintoloiden sisustukset.
    Noita pulloharjoja kasvaa myös täällä....

    VastaaPoista
  2. Yaelian: Hiukanko repesin tuon pulloharjapuun kohdalla. Mikä se on?

    VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin