torstai 4. elokuuta 2011

Kesän astialöytöjä kirppikseltä

Kauniskorkkisia pulloja vettä varten rentoon kattaukseen, 50 c kappale

Paksut keltaiset lautaset 50 c kappale
Sorsakosken jälkiruokahaarukat, 8 e kappale
Herkkä ruusuliina 1,50 euroa
Kulumisesta vain kaunistuneet kakkulautaset, 10 c per lautanen
Kaunis kannelllinen emalirasia 2 euroa
Hillityllä tavalla romanttiset syvät lautaset euron kappale

Me <3 Kirppikset !

Löytöpaikat:
Pikku Putik, Kirkkokatu Uusikaupunki

7 kommenttia:

 1. I-ha-nat nuo alimmat lautaset ja pikkuhaarukat! Mutta mihin saatte nuo kaikki mahtumaan? :D

  VastaaPoista
 2. Minäkin olen riehaantunut etsimään keittiötavaraa kirppareilta, niissä on jotain ihanaa! Mitä vanhempi ja kolhuisempikin, on sitä aarteisempi minulle.

  VastaaPoista
 3. Minäkin oisin ostanut nuo tyylikkäät pullot tuohon hintaan. Hieno löytö! Pulloihin olisi hyvä laittaa jotain sihijuomaa esim.

  VastaaPoista
 4. Mari: Lautasten ja haarukoiden sijoitusongelmaa ei ole, mutta pullojen kanssa täytyy jo miettiä.

  Campasimpukka: Minä olen kiertänyt kirppareita "aina", jo silloinkin kun se ei ollut trendikästä vaan jollakin lailla noloa. Löysin siitä saman viehätyksen kuin nykyäänkin: kierrättämisen, edullisuuden ja tarinoita esineiden takana. Aina noita tarinoita ei tiedä, mutta silloin niitä voi itse keksiä :).

  Ankerias V: Jukka löysi vielä samanmoisia pulloja mutta pienempiä Euran kirpparilta alkuviikosta, eurolla kappale. Kyllä nyt kelpaa!

  VastaaPoista
 5. Hienoja löytöjä! Erityisesti tykkäsin Sorsakosken haarukoista. Lapsena meillä oli kotona samaa sarjaa kaksi teelusikan kokoistta pientä haarukkaa. Jotenkin tuo pinta tuntui lapsena kivalta sormissa.

  VastaaPoista
 6. CJ: Meillä on noita aterimia jo ennestään, muttei yhtään jälkiruokahaarukoita. Vaan nyt on! Minä en aluksi tykännyt yhtään niistä, mutta olen oppinut. Erityisesti veitsen pyöreä muotoilu miellyttää.
  Ihana muisto!

  VastaaPoista
 7. Meillä on maalla mummolassa tuommoisia Sorsakosken valmistamia isoja haarukoita ja veitsiä, taitaapa olla vielä espressolusikoitakin. Ainakin hyvin erikoisen mallisia ovat. Ihana löytö erityisesti nuo pikkuhaarukat ja pullot! Kirppareilta voi joskus löytää vaikka mitä ihanaa, mutta valitettavasti itsellä tulee säilytystila vastaan, nykyisetkään ei mahdu minnekään :)

  VastaaPoista

Nyt kiinnostaisi kuulla mitä sinä tuumaat

Blog Widget by LinkWithin